|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
![]() nie wiem co mam zrobiæ...
Witajcie kobietki.
Od dawna tu zagl±dam i czytam, czasem znajdujê tu dziewczyny, które maj± to samo co ja i wyczytujê co robi³y¶cie, znajduj±c tym samym inspiracjê do wyj¶cia z danej sytuacji. Jednak mam pewien problem, którym chcia³am siê podzieliæ i dowiedzieæ siê, co mog³abym zrobiæ - i czy o ile jest co robiæ. Otó¿, od pewnego czasu w¶ród ludzi z którymi siê spotykam, zaczê³o co¶ iskrzyæ miêdzy mn± a pewnym ch³opakiem, bêdê nazywaæ go M. Wiêc miêdzy mn± a Panem M. nigdy nic nie by³o, nigdy siê nie poca³owali¶my ani nie by³o ¿adnego zbli¿enia, aczkolwiek czujê to ja i jak mi mówi³o parê osób, widaæ to ¿e co¶ nas do siebie ci±gnie. Nie ukrywam, ¿e bardzo mi siê podoba jako facet i chcia³abym ci±gn±æ to w tym kierunku, aby pokazaæ mu, ¿e chcia³abym spróbowaæ i kilka razy ju¿ mi siê to uda³o. Sytuacja skomplikowa³a siê dzisiaj, oko³o godziny temu gdy napisa³ do mnie mój eks, którego nie widzia³am ju¿ dobre pó³ roku ani nic do niego nie czujê. Chcia³ siê spotkaæ poniewa¿ wyje¿d¿a i jak napisa³ 'chcia³by siê po¿egnaæ, chwile pogadaæ i mog³abym wróciæ do domu'. Zgodzi³am siê wiêc. Pojechali¶my samochodem na bardzo uczêszczany przez nas parking, na którym mieli¶my zapaliæ i pogadaæ. Problem polega na tym, ¿e Pan M. wyje¿d¿a³ z tego parkingu gdy my na niego wje¿d¿ali¶my, a nasze spojrzenia siê skrzy¿owa³y... Nie wiem jak on musia³ to odebraæ widz±c mnie z moim eks, wiem, ¿e pewnie nie powinnam w ogóle siê z nim widzieæ, ale nie mia³am nic z³ego w zamiarze, tylko ¿e on o tym nie wie, a nie mam pojêcia jak to teraz rozwi±zaæ. Bojê siê, ¿e mnie przekre¶li, nie bêdê ukrywaæ, ¿e nie wiem jak to rozwi±zaæ. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
Dot.: nie wiem co mam zrobiæ...
Nie wiem w czym problem... Do niczego miêdzy Wami nie dosz³o, Pan M tylko widzia³ Ciê z innym facetem a przeciez nie by³y to jakie¶ intymne chwile. Na najbli¿szym spotkaniu "wyt³umacz" mu siê z ca³ej sytuacji, powiedz ¿eby nie odbiera³ tego w niew³a¶ciwy sposób i my¶lê, ¿e bedzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
Wiadomo¶ci: 3 397
|
o jeju, a ja naiwna my¶la³am, ¿e takie sytuacje tylko w filmach!!!
martwisz siê, ¿e facet, który Ci siê podoba, ale z którym nie dosz³o do ¿adnych zbli¿eñ, poca³unków etc. , zobaczy³ Ciê z innym facetem (wiedzia³, ¿e to ex?) nawet nie in flagranti, tylko po prostu na papierosie i w zwi±zku z tym nie zacznie do Ciebie podbijaæ? serio? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 245
|
Rozumiem, ¿e M wie, ¿e ten facet, z którym jecha³a¶ to Twój eks?
My¶lê, tak jak magdalena. Powiedz M, ¿e nic do eksa nie czujesz, ¿e nie macie ze sob± kontaktu, a spotkanie wynika³o z wyjazdu i mia³o charakter po¿egnalny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Ale skoro macie wspólne grono znajomych to chyba ka¿dy wie, ¿e nikogo nie masz wiêc i on? Albo zawsze mo¿e kogo¶ spytac, wywnioskowaæ?
Z reszt± nie przesadzajmy nawet je¶li wie, ¿e to eks i ciê z nim widzia³ to co.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 720
|
Nie widzê problemu.
Chyba, ¿e to parking znany z tego, ¿e odwiedzaj± go pary w celu pofiglowania... . ![]() Facet wie, ¿e to Twój eks? Jak zareagowa³ jak ju¿ spojrzenia siê skrzy¿owa³y? Najlepiej bêdzie, je¶li nastêpnym razem, gdy siê spotkacie wspomnisz mimochodem ¿e widzia³a¶ siê z eksem/koleg± i dasz do zrozumienia, ¿e to nic nie znaczy. Je¶li facet odpu¶ci bo jecha³a¶ z kim¶ autem, to jako¶ specjalnie wytrwa³y nie jest. Ty, bardziej zainteresowany. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 016
|
Nie widze problemu a w dodatku absolutnie nie powinna¶ siê mu t³umaczyæ...chyba ,ze ca³kowitym mimochodem w stylu....."ejj czy to Ty wczoraj wyje¿dza³es z XYZ? Wydaje mi siê,ze akurat Ciê widzia³am jak akurat spotka³am siê po¿egnaæ z koleg± który wyje¿d¿a gdzie¶ tam",ale w innych okoliczno¶ciach im bardziej bêdziesz sie t³umaczyæ tym wiekszy dó³ pod sob± wykopiesz. Nie jeste¶cie par±,nawet sie nie ca³owali¶cie wiêc bez ci¶nieñ.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.