|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |||
Zakorzenienie
|
Jak stworzyć nowoczesne,a zarazem przytulne wnętrze?przedpokój i klatka schodowa
Witajcie.
Zazwyczaj stoję po drugiej stronie barykady, doradzam, podsuwam różne rozwiązania, jednak wiadomo jak to jest, szewc bez butów chodzi ![]() ![]() Sprawa wygląda tak. Chciałabym uzyskać bardzo przytulne, ciepłe wnętrze z nutką nowoczesności. Korytarz i klatka schodowa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje, że nie zamieszałam i pomożecie mi troszkę
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak stworzyć nowoczesne,a zarazem przytulne wnętrze?przedpokój i klatka schodow
Bardzo podoba mi się twój dom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak stworzyć nowoczesne,a zarazem przytulne wnętrze?przedpokój i klatka schodow
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Aż się za głowę złapałam jak zobaczyłam, że to Ty sweetish zadajesz tu pytanie
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miło, ze masz o mnie takie zdanie ![]() U mnie sprawa wyglada tak, ze ta sciana brazowa jest zaraz na wprost głownego wejscia. W drzwiach wejściowych jest szybka, wiec chciałabym, by wygladało to jako tako(chociażby z zewnątrz jak ktoś mi kuknie ![]() Galeria zdjęć ok... ma ktos jeszcze jakis pomysł? a co z reszta? czarownico-doradź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Te halogeny i reflektory są okropne, niczym w sklepie odzieżowym albo w hurtowni
![]() Taki jest wybór pięknych lamp, a ludzie fundują sobie w domu halogeny. Poszukaj tutaj inspiracji: http://fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NIe podobaja mi sie takie zimne sciany... Sciana jest juz pomalowana, wiec nie chodzi mi o jej zakrycie, a udekorowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A może kryształowy żyrandol? Wygląda ładnie i nowocześnie.
Co do brązowego pasa... To już zależy od Twojego gustu i możliwości. Może duże zdjęcia? Np. z wakacji... Wiadomo, na pewno znajdą się jakieś fotki, z rafy koralowej, Paryża czy innego ciekawego miejsca. Ładnie oprawione będą przykuwały wzrok i wywoływały wspomnienia. Oczywiście dobrze by było, gdyby robił je któryś z domowników - będą niepowtarzalne. Inne wyjście to zamontowanie półeczek, na których można przecież postawić wszystko, np. kryształowe figurki. Dostępne też są szablony - może znajdziesz jakiś, który Ci podpasuje? Co do nutki nowoczesności... Myślę, że można by dodać trochę metalu. Poza tym trochę srebra - od nici w zasłonach po ramki. Może jakieś czarno-białe zdjęcia czy plakaty na całe wnętrze? Mogłoby też być abstrakcyjne malowidło, ale ciężko chyba by było dobrać jakieś do beżów i kremów, choć te 'kolorowe' ciekawie by kontrastowały, więc może to i dobre wyjście, oceń sama. Ogólnie myślę, że ściany i meble powinny być 'cieplejsze', zaś dodatki nowoczesne. Zależy też, czy chcesz trochę poszaleć z barwami, czy raczej trzymać się stonowanej kolorystyki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
a co sądzicie o tym? Nie mam pojęcia, jak to zostało wykonane (z czego np są te kwadraciki) ale wygląda dosc interesująco... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up up
Nikt się nie wypowie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
A nie lepiej skorzystać z pomocy specjalisty? xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-06 o 09:31 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.