|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dlaczego On nie chce się ze mną spotykac ? Nie proponuje, wykreca sie gdy ja to robie
Hej. Pisze do Was trzeci raz, ponieważ nie daje mi spokoju sytuacja ktora sie wydarzyła. Tutaj ją opisywałam i mi doradziłyście, więc jeżeli by się Wam chciało, możecie przeczytać, by miec lepszy podgląd na to wszystko.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=748727 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=750239 No więc sytuacja wygląda tak, że z Nim pisalam 24/h i potykalismy sie ponad miesiąc i on robił sobie nadzieje chyba, ale przestał sie odzywac do mnie gdy sie dowiedział ze pisze rowniez z jego kolegami. I to go zabolało bo myslal ze z nimi tez tak sie drocze jak z Nim, flirtuje i obiecuje całusy.. a tak nie było, pisalam z tamtymi dla zabicia czasu. I tylko z NIM sie spotykałam (wtedy jeszcze proponowal ze mnie odprowadzi, zapraszal na spacer). No i wyjasnilismy sobie tą sytuacje tydzien temu i na koniec przytulilam go do siebie i on wtedy mocno mnie złapał, tak jakby tego bardzo wyczekiwał... i Myslalam ze teraz bedzie okej, ale nie jest... wiem ze to dziecinne, ale kiedys pisal 24/h a teraz wogole nie pisze , ostatnio tylko w srode zapytal przez sms czy zrobie mu referat na zarty i pisalismy chwile o tym, ale ja mu napisalam go bo chcialam pomoc, w czwartek dalam mu go bo stal pod moją pracą i czekał na mnie i na referat powiedzial tylko ze bardzo fajnie go zrobilam, a ja mu mowie ze czekam na "ladne podziekowanie" a on ze zobaczy jak go odda czy bedzie dobrze... i wieczorem napisal co chce w zamian bo sie napracowalam a ja ze nic a on ze da mi czekolade, a ja ze nie chce bo zrobilam to zeby mu pomoc bo chce zeby ukonczyl szkole i juz nie odpisał na to, i sie nie odzywa od czwartku.. Wogole tez nie wychodzi z inicjatywa spotkania, nie pyta czy mnie odprowadzic (odprowadzal mnie przy -10 stopniach a teraz przy wiosnie nie ;/ ), kiedys sama pytalam o spotkanie ale mowil ze nie ma czasu, ze strasznie zajety jest ale to byly wymowki bo byl zly na mnie przez tą w/w sytuacje. Czy on juz sobie mnie darował? jak myslicie? Ja wiem na 99% ze nie jest az tak bardzo zajety i klamie ze "nie ma czasu" bo on mieszka pare metrow od sklepu w ktorym pracuje, i on codziennie spotyka sie z kumplami (ale to chyba nie jest az tak wazne ze ze mna nie moze sie spotkac raz na 1 h ? ;/) jedzi na rowerze, a tak to nie rusza sie wogole z domu (tylko do szkoly i na praktyki ale rzadko chodzi bo prawie zawalił...) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego On nie chce się ze mną spotykac ? Nie proponuje, wykreca sie gdy ja to
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego On nie chce się ze mną spotykac ? Nie proponuje, wykreca sie gdy ja to
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chyba widac, ze wątek z tym problemem juz powstał.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
bo ma na ciebie @#$%^&*()_+_)(*&^%$#@
mówiąc szczerze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.