|
Notka |
|
Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Walka z cellulitem
Co roku w sprzedaży pojawia się sporo nowości przeznaczonych do walki z cellulitem. Specjalnie dla naszych czytelniczek zrobiłyśmy przegląd kosmetyków z ostatnich miesięcy. czytaj więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Walka z cellulitem
Ja słyszałam że najskuteczniejszy jest jednak preparat nivei który już zadomowił sie na rynku: good bye cellulite, a do tego cena w miare przystępna kusząco wygląda ten nowy dove
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Inneov- NIE DZIAŁA!!! szkoda pieniędzy! Najlepszy chyba jest peeling z kawy sypanej i masaż ostrą gąbką a później balsamik
![]()
#5 |
Raczkowanie
|
hym.. masaz masaz i jeszcze raz ruch !!! masaz syrenką ( ostra ale dobra ) a z kosmetykow... ? eveline białe, ziaja... oraz czerwona i zielona herbata
![]() ![]()
#6 |
Przyczajenie
|
Oriflame
Uzywałam oriflame, niestety pożądanych efektów brak, do tego mało wydajny i strasznie się lepi. Nie polecam! przeszłam na GUAM i efekty wyczuwalne po paru zabiegach.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
faktycznie z oriflame nie jest dobry ten balsamik jednak do biustu daje fajnitką skórke;P ja na problem pomaranczowej skorki używam avon nA cellulit i rozstępy fakt jego konsystencja jest gęsta ale rezulatay widać
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja wypróbowałam działanie borowiny i zakupiłam naturalny peeling do ciała, koleżanka mi doradziła tą firmę http://www.spakosmetyki.pl/oczyszcza...borowina-200ml . Super sprawa, ja miałam problem z szorstką partią nóg i pośladków i muszę przyznac, ze sobie z tym poradził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.