|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki Mary Kay i mój problem :P
Witam bardzo serdecznie,
Mam taki problem 3/4 miesiące temu była u mnie konsultantka firmy Mary Kay zrobiła pokaz i zaproponowała mi abym przetestowała zestaw " TimeWise" zostawiła mi go mówiąc, że wróci po tygodniu spytać o opinię z kosmetyków i ewentualne zostanie konsultantką. Nie używając kosmetyków po kilku dniach zadzwoniłam do konsultantki, że nie używałam ich kosmetyków i nie chcę być konsultantką. Poprosiłam aby przyjechała odebrać kosmetyki. Pani do tej pory się nie odzywa, telefon jest wyłączony i nie mam z nią kontaktu. Nie wiem co zrobić z tymi kosmetykami, boję się że jeżeli ich będę używać ona przyjdzie za jakiś czas i poprosi o zapłacenie za zużyte kosmetyki. Proszę bardzo o poradę. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Mary Kay i mój problem :P
no może tak być, to są drogie kosmetyki. Jakie kosmetyki Ci zostawiła dokładnie i ile?A nie możesz podjechać do niej i oddac?
Koleżanka też w tym siedzi, robiła u mnie pokaz i żadnych kosmetyków nie rozdawała, za to pokazywała i dawała do testowania przy sobie. Jakbyś została konsultantką, to z tego co pamiętam płacisz za zestaw startowy 120 zł, tam masz takie podstawowe kosmetyki do pokazów. Bardzo się to opłaca jezeli chcesz ich do własnego użytku, oszczędzasz kupe kasy. I to że zostaniesz konsultantką wcale nie zobowiazuje Cię do jezdzenia po domach i robienia pokazów ![]() Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2014-04-10 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podpisywalas z nia cos? jak nie to ja bym sobie "testowala" te kosmetyki haha ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym je sobie zużyła
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź <3 minęło tyle czasu pani ciągle miała wyłączony telefon dodałam post tu i co ? ZADZWONIŁA ! dosłownie 10 min temu powiedziała, że przyjedzie po nie. Nie chciałam ich używać ponieważ bardzo zapchały mi cerę i uczuliły mnie. Z resztą ja osobiście nie polecam tych kosmetyków- mają bardzo słaby skład a pani która robiła prezentacje nie umiała odpowiedzieć na podstawowe pytania, nie znała się na rzeczy i jeszcze chciała mi w domu mikre robić- chyba wyszła bym bez twarzy :P Dobrała puder za ciemny mówiła, że pięknie wyglądam :P
Dziękuje jeszcze raz dziewczyny i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam,
widocznie trafilaś na Panią, która dopiero zaczynała swoją przygodę z Mary Kay ![]() Moje doświadczenia są zupełnie inne. Używam kosmetyków od 4lat i teraz nie wyobrażam sobie życia bez nich. Może warto dać szansę innej Pani. To jest ich praca, one w ten sposób zarabiają na życie. Jeśli Tobie kosmetyki nie przypadną do gustu, to może któraś z Twoich koleżanek zakocha się w nich bez pamięci ![]() Mogę podać namiary na Panią, od której ja kupuję ![]() PS. Mam silną alergię i Atopowe Zapalenie Skóry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.