|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CK Contradiction edp
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam, na wymianę mam perfumy Calvina Kleina Contradiction for women 70/100 ml. Interesują mnie tylko inne perfumy, niekoniecznie ta sama ilość. ![]() Nie mam konkretnej wish, więc rozważę każdą propozycję (no może poza ewidentnie bardzo słodkimi zapachami - takich nie szukam) ![]() Chętnie przygarnę także odlewki w ilości w miarę proporcjonalnej do mojego CK. ![]() Mogę zrobić także odlewkę (max. 10ml) z Chanel Coco Mademoiselle EDP lub Gucci Gracious Tuberose. (nie posiadam jednak atomków, więc prosiłabym osobę zainteresowaną o ich wcześniejsze nadesłanie) Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2014-05-25 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
Dot.: CK Contradiction edp
interesowały by Cię odlewki? mam sporo ciekawych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
u mnie?
![]()
![]() |
#7 |
|
mam sporo odlewek różnych poza wątkiem
m. in lancome magnifique la petite robe noire Guerlain hypnotic poison eau sensuelle Dior l'instant magic guerlain Guerlain, Eau de Shalimar Escada ocean lagune e. Arden 5th avuene style YR evidence M Jackobs Dsisy EDP Lady gaga Fame Katy perry pure eybierzesz coś z tych zapachów? Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2014-05-19 o 06:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zerknij do mnie
![]() Odlewek tez moge sporo zaproponować, tylko musiałabym znac choc Troche Twoj gust perfumowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cześć, coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
hej czy kyores odlewki by Cię interesowały?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
ojejjj ale gapa ze mnie.
pisze z tel i mi się słownik wlancza. miało byc nie kyores tylko któreś ![]() co do odlewek to la petite robe noire Guerlain mogę odlac 10 - 12 ml l'instant magic guerlain mam gotowa około 4,5 ml hypnotic poison eau sensuelle Dior na oko zostało około 7 ml |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam może coś u mnie
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj ponownie. A moze chcialabys XX Bossa za kilka odlewek? (ze ja nie wiedzialam, ze masz wiecej odlewek podczas poprzedniej wymiany
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a Dali jednak Cię nie zainteresował? wolałabym jego oddać, a tamte zapachy wymienić na bardziej łiszowe sprawy.. u Ciebie jeszcze trymer mnie zainteresował. może chciałabyś za niego i za perfumy:
Salvador Dali, Dali ok. 80/100 ml L'Amour Toujours (zapach taki wiśniow0-czereśniowy) - ok. 75/100 ml Bi-es, Aqua Dulci EDP - ok. 40/50 ml Lanvin, Oxygene, odlewka ok. 6/10 ml Gold 24 http://www.fragrantica.pl/perfumy/Sc...old-16009.html odlewka ok. 3 ml Dior J'adore próbka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749763 -> w tym wątku w 5. poście jest troszkę biżuterii, może jeszcze coś stamtąd? ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- trymer chciałam zgarnąć przy okazji wymiany za perfumy ![]() ![]() czy tylko górnopółkowe zapachy Cię interesują? chętnie pozbyłabym się tych flakoników, które wymieniłam, bo już mam tego wszystkiego za dużo :P Ty byś mogła potestować te zapachy, a ja bym sobie zrobiła trochę luzu w swoich zapasach ![]() za perfumy mogłabym wtedy zaproponować: L'Amour Toujours (zapach taki wiśniow0-czereśniowy) - ok. 75/100 ml Perfumy męskie w buteleczce o kształcie cygara, ok. 27/35 ml Bi-es, Aqua Dulci EDP - ok. 40/50 ml Lanvin, Oxygene, odlewka ok. 6/10 ml Gold 24 odlewka ok. 3 ml Zielona Herbata Yves Rocher odlewka 5 ml Próbka 1,5 ml Celine Dion, Signature Dior J'adore próbka (testowana, bez 3 psików) plus może jeszcze coś z próbek i biżuterii, gdyby coś Ci wpadło w oko. no i za trymer to co pisałaś to zastanów się na spokojnie i daj znać ![]()
![]() |
#16 |
|
ok dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() p.s. chyba, że zechciałabyś kiedyś Mademoiselle oddać w całości ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
niestety, narazie nic nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-05-23 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kuźnia inspiracji
|
W sumie tylko te perfimy wpadły mi w oko, z tym, że są sporo większe niż moje SE, no i musiałabym gdzieś obniuchać ten zapach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wieczne Kutango
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej, niestety nic dla mnie nie ma, szukam tylko perfum
![]() |
#25 |
|
Moze teraz coś wybierzesz za Calvina Kleina Contradiction for women 70/100 ml.
Fakt faktem nie dodałam zadnych nowych odlewek czy perfum ale sporo ciekawych rzeczy. Zapraszam do obejrzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dasz mi chwilkę do namysłu ?
![]() Nie znam zapachu, a róża mnie troszkę odstrasza ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Konwalie lubie ![]() To niech bedzie ![]() Probeczki oczywiście dołożę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.