|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Castingi dla dzieci
Witam! Drogie użytkowniczki, co sądzicie o zgłaszaniu dzieci do castingów do reklam i programow telewizyjnych? Stoję przed właśnie takim wyborem.
Znalazłam agencja w Warszawie, która prowadzi castingi dla dzieci między 3 a 14 rokiem życia i zastanawiam się czy puścić moje dziecko. Wydaje mi się, że to super pomysł, szczególnie, że moja córka też strasznie się ucieszyła i marzy o karierze filmowej (ma 6 lat) Co o tym sądzicie? Może ktoś też jest chętny wkręcić swoje dziecko w show biznes? Pozdrawiam!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Castingi dla dzieci
Ja bym swojego dziecka tam nie pchała. Nawet gdyby o tym "marzyło". Każde dziecko chce być aktorką/piosenkarką. Ja wychodzę z założenia, że miejsce dziecka jest na placu zabaw, a nie na planie filmowym czy w reklamie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
I szczerze wierzysz, że w reklamach i serialach nie wystepuja dzieci znajomych krolika?
A po co dziecku taki stres? aby zostac aktorka trzeba się uczyć, czytac i miec to coś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli dziecko chce to możesz je zaprowadzić na jakiś casting - może potem jednak stwierdzi, że nie chce mu się bo nudno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Czy to aby nie utajona reklama? Wnoszę po ostatnim zdaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pchanie dziecka na castingi to moim zdaniem robią mamy które mają jakieś niespełnione fantazje odnośnie bycia celebrytą. Dziecko ma się bawić na placu zabaw a nie spędzać dnie i noce na planie.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Nie widzę w tym nic złego, dziecko pójdzie, zobaczy, wtedy zdecyduje czy to sie w ogóle mu podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jeśli dziecko jest świadome i chce to tak ale pchanie maluchów które nie wiedzą o co chodzi nie jest za fajne. Poza tym trzeba dokładnie czytać umowę którą podpisuje się z agencją bo moja znajoma która na siłe chciała "wepchnąć" dziecko w "szoł biz" przeżywała kiedyś bardo że w umowie podpisała że jej córka będzie miała taką samą długość włosów jak na zdjęciach które były robione na potrzeby agencji a znudziła jej się u córci fryzura i że nie mogła jej obciąć na krótko bo łamała warunki umowy.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.