|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zaproszenie
Dostałam zaproszenie na wesele znajomych z osobą towarzyszącą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaproszenie
Na wesele daje się jedno zaproszenie na parę chyba. Osobiście dla mnie to takie "o" daje sie takie zaproszenie bo ładniej wygląda niż zapraszanie na gębę na swoje wesele bardziej oficjalnie jest, ale żeby dawać je swojemu towarzyszowi to nie słyszałem o czymś takim.
Osobiście bym wziął takie zaproszenie i rzucił w kąt a towarzyszkę zaprosił normalnie bez zbędnych bibelotów.
And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives Edytowane przez maacieek Czas edycji: 2014-05-30 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Baw się dobrze! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A po kiego grzyba mu to zaproszenie?
![]() Poinformuj o dacie, godzinie, miejscu i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zaproszenie zatrzymaj dla siebie.
Para młoda daje "na papierze" by było bardziej oficjalnie i ze względu na to, że często planuje się listę gości z dużym wyprzedzeniem. Czasami lokale wymagają zaproszenia przy wejściu; traktują je jak bilet do kina. Spotkałam się jednak z tym tylko na dużych weselach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.