|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Aniielica- pudełka:)
Dzisiaj biegam z aparatem i robie masę zdjęć
Teraz dorwałam moje pudełka, które jakiś czas temu zrbiłam sobie na drobiazgi. Trzymam w nich m.in. wszystkie korale, druty i całą resztę do robienia biżuterii Są to tak naprawdę oblepione papierem pudełka po butach i stanikach A dekorację, czyli różyczki zrobiłam sama z bibuły
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aniielica- pudełka:)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Aniielico, jesteś baaardzo pracowita
![]() A pudełka są bardzo fajne, szkoda, ze nie mam aparatu - też parę przerobiłam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie Lexie, mialas poprzerabiac pudelka? z tego, co piszesz, zabralas sie za to??
Aniiielica - fajne pudelka, ja od jakiegos czasu tez ozdabiam je, przynajmniej w ladniejszych buty stoja
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Taaak, wzięłam się
2 po butach, 2 po ptasim mleczku - świąteczne (kazałam rodzinie kupować śmietankowe bo białe opakowanie lepiej się maluje oraz zabroniłam gnieść pudełka ) i jeszcze 2 stare pudełka na płyty z ikei, które kiedyś były białe, ale się upaprały Teraz są niebieskie z morskimi motywami
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne..
..Naprawde super..ja kiedys tez musze cos takiego zrobic..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam
Robi się je bardzo szybko a jak potem wyglądają Ja jestem z nich strasznie dumna![]()
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi, mnie kolezanka przynosi co jakis czas mnostwo - nie nadazam z przerabianiem, bo czasu brak, moze zdobedziesz kiedys aparat, to koniecznie pstryknij im zdjecia!!!
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
piękne
sama kiedyś chciałam się za ozdabianie pudełek zabarać, ale na pomysłach się skończyło :P ale nie, muszę to zrobić, jak tylko skończę malować moje pierwsze prace z masy solnej
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Na prawde odjechane
Sama przerobilam 3 pudełka po butach i trzymam w nich stare kasety i płyty CD..po prostu okleiłam je wycinkami z gazet( na dwóch wyszedł mi nawet niezły kolaż) ...reszta pudełek leży na szafie i czeka na przerobienie od jakiegos czasu,nawet uzbierało sie pare zamówień od qmpel.Jak wpadnie mi w ręce aparacik to pstrykne im fotki.Buzka Ps.Chyba nawet "ukradne" Ci pomysł i jedno też tak ozdobie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
Pudełka wolno zgapiać:P
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Swietne!
Dobrze, ze mozna zgapiac Musze przerobic dwa pudelka po butach w ktorych trzymam koraliki, tasiemki i inne takie
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
sliczne
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

Teraz dorwałam moje pudełka, które jakiś czas temu zrbiłam sobie na drobiazgi. Trzymam w nich m.in. wszystkie korale, druty i całą resztę do robienia biżuterii
A dekorację, czyli różyczki zrobiłam sama z bibuły

..Naprawde super..ja kiedys tez musze cos takiego zrobic..