|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pytanie do poznanianek :)
W tym roku wybieram się na studia i zainteresował mnie kierunek prawno-ekonomiczny prowadzony przez Uniwersytet Ekonomiczny i UAM. Takie połączenie wydaje mi się interesujące, ale nie wiem czy jest przyszłościowe. W internecie nie ma wielu informacji ani opinii, dlatego zwracam się do Was z pytaniem: czy któraś z Was słyszała cokolwiek na ten temat? A może jest ktoś kto jest studentem tego kierunku?
Czeka mnie jedna z najważniejszych decyzji w moim życiu, liczę że ktoś poratuje mnie tu jakąś radą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Pytanie do poznanianek :)
Na pewno jest to przyszłościowe. Ja jestem po zarządzaniu i rachunkowości i tak uważam. Natomiast z punktu widzenia osoby starszej niż 20 lat uważam, że t5o nie koniec świata, jeśli kierunek okaże się nietrafiony. Najwazniejsze to zaliczyć 1 rok, a później można się przenieść gdzie indziej modyfikując nieco kierunek I SPECJALNOŚĆ ORAZ SPECJALIZACJĘ jaką skończymy , albo zrobić dyplom, ale na mgr iść już gdzie indziej - zupełnie gdzie indziej, albo obierając np. tylko jakąś niszę z tematów omawianych na licencjacie . Bo prawno-ekonomiczny kierunek to strasznie szeroka sprawa. Nie ma opinii, bo pomysł jest wdrożony niedawno . Prosba na koniec - nie traktuj tego tak śmiertelnie poważnie i zero-jedynkowo. Ta decyzja jest ważna , ale nie aż tak, jak nam się wydaje tuż po maturze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.