|
|||||||
| Notka |
|
| Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
WUM ankieta językowa
Witam
Mam problem z wypełnieniem ankiety językowej na WUM. Nie mam pojęcia gdzie się ona znajduje, a przeszukałam całe swoje konto. W aplikacjach też nic nie ma. Jutro jadę złożyć papiery a najpierw muszę wypełnić tę ankietę. Proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: WUM ankieta językowa
Hej, mam ten sam problem. Czy ma ktoś pomysł, jak o rozwiązać?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
a nie jest czasami tak że wypełniasz tą ankietę jak składasz dokumenty? xd na mojej uczelni tak było
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
W tym roku nie ma ankiet na naszym profilu rekrutacyjnym. Dziś były powieszone obok drzwi danego wydziału, tam gdzie wchodzi się złożyć dokumenty.
Jedyny wyjątek to lekarski,stoma,logopedia gdzie ankiety rozdawali osobom stojącym w kolejce.Nie zapomnijcie o białej teczce! Bez tego nie przyjmą dokumentów. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

Mam problem z wypełnieniem ankiety językowej na WUM. Nie mam pojęcia gdzie się ona znajduje, a przeszukałam całe swoje konto. W aplikacjach też nic nie ma. Jutro jadę złożyć papiery a najpierw muszę wypełnić tę ankietę. Proszę o pomoc