brak bliskości fizycznej... obsesja? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-07, 17:59   #1
kolaz
Przyczajenie

brak bliskości fizycznej... obsesja?

Cześć dziewczyny! Mam dość wstydliwy problem o którym nie mam z kim pogadać, a że na tym forum wypowiadają się osoby które uważam za mądre i doświadczone, postanowiłam poradzić się tu.
Mam 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka, niby ok, jestem jeszcze młoda i wszystko przede mną, nie przeszkadza mi to za bardzo. Mam sporo znajomych, zainteresowań, lubię sport, teraz mam wakacje więc ciągle gdzieś wyjeżdżam, dni mam dość wypełnione zajęciami. Większa część moich znajomych to faceci więc kontaktu z nimi mi nie brak.. oprócz tego właśnie czysto fizycznego. I zaczyna mnie to już strasznie męczyć, nie mogę się odgonić od myśli o seksie itp., wiem że jeszcze w tym wieku świrują hormony i tak dalej, no ale bez przesady... Nie mogę się skupić na innych rzeczach, często płaczę przez to, czuję się smutna, sfrustrowana. Ostatnio poszłam na spotkanie z pewnym chłopakiem (koleżeńskie), on ciągle nawijał, starał się mnie rozśmieszyć itd a ja tylko modliłam się w duchu aby spróbował mnie dotknąć, pocałować, chociaż nic a nic do niego nie czuję... Ogólnie dość często łapię się na tym że zaczynam kleić się do kolegów, na siłę szukać kontaktu fizycznego z kimkolwiek, zawsze jest mi później tak wstyd i czuję się taka żałosna i wszystko się zapętla. Nie wiem jak sobie z tym radzić, czuje że odbiera mi to radość z życia i nie wyobrażam sobie abym miała tak spędzić kolejne miesiące. Nie mogę usnąć wieczorem, jestem rozdrażniona ciągle, zazdrość mnie zżera jak patrzę na przytulające się pary. Ostatnio na koncercie jakiś obcy chłopak przytulił mnie i były to najpiękniejsze sekundy w moim życiu od dawna, chciałabym ciągle się tak czuć.

Macie jakieś pomysły jak sobie z tym radzić? Przeczekać? Dodam że mam tak już od dawna... plus jakaś nadmierna chyba fascynacja płcią przeciwną Błagam, poradźcie mi coś bo się wykończę chyba
kolaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-07, 18:37   #2
biedronka156
Raczkowanie

Dot.: brak bliskości fizycznej... obsesja?

Cytat:
Napisane przez kolaz Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Mam dość wstydliwy problem o którym nie mam z kim pogadać, a że na tym forum wypowiadają się osoby które uważam za mądre i doświadczone, postanowiłam poradzić się tu.
Mam 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka, niby ok, jestem jeszcze młoda i wszystko przede mną, nie przeszkadza mi to za bardzo. Mam sporo znajomych, zainteresowań, lubię sport, teraz mam wakacje więc ciągle gdzieś wyjeżdżam, dni mam dość wypełnione zajęciami. Większa część moich znajomych to faceci więc kontaktu z nimi mi nie brak.. oprócz tego właśnie czysto fizycznego. I zaczyna mnie to już strasznie męczyć, nie mogę się odgonić od myśli o seksie itp., wiem że jeszcze w tym wieku świrują hormony i tak dalej, no ale bez przesady... Nie mogę się skupić na innych rzeczach, często płaczę przez to, czuję się smutna, sfrustrowana. Ostatnio poszłam na spotkanie z pewnym chłopakiem (koleżeńskie), on ciągle nawijał, starał się mnie rozśmieszyć itd a ja tylko modliłam się w duchu aby spróbował mnie dotknąć, pocałować, chociaż nic a nic do niego nie czuję... Ogólnie dość często łapię się na tym że zaczynam kleić się do kolegów, na siłę szukać kontaktu fizycznego z kimkolwiek, zawsze jest mi później tak wstyd i czuję się taka żałosna i wszystko się zapętla. Nie wiem jak sobie z tym radzić, czuje że odbiera mi to radość z życia i nie wyobrażam sobie abym miała tak spędzić kolejne miesiące. Nie mogę usnąć wieczorem, jestem rozdrażniona ciągle, zazdrość mnie zżera jak patrzę na przytulające się pary. Ostatnio na koncercie jakiś obcy chłopak przytulił mnie i były to najpiękniejsze sekundy w moim życiu od dawna, chciałabym ciągle się tak czuć.

Macie jakieś pomysły jak sobie z tym radzić? Przeczekać? Dodam że mam tak już od dawna... plus jakaś nadmierna chyba fascynacja płcią przeciwną Błagam, poradźcie mi coś bo się wykończę chyba
Miałam to samo przed poznaniem pierwszego chłopaka. Na siłę szukałam chociażby koleżeńskiego przytulenia z kolegami. Niestety mi nic nie pomogło poza seksem potem się uspokoiłam. Zajmowanie myśli innymi rzeczami nie pomaga, to tak jakbyś była senna, a zamiast spać poszłabyś coś zjeść. Inna potrzeba i tyle. Ale naturalne całkowicie

Nie no, naprawdę jakbym czytała o sobie sprzed paru lat. Myślałam, że tylko ja tak miałam.

Edytowane przez biedronka156
Czas edycji: 2014-08-07 o 18:46
biedronka156 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-07, 19:09   #3
slawek_33
Raczkowanie

Miałem podobnie jako nastolatek a pierwszą dziewczynę to cały czas dotykałem
slawek_33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-07, 19:35   #4
biedronka156
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez slawek_33 Pokaż wiadomość
Miałem podobnie jako nastolatek a pierwszą dziewczynę to cały czas dotykałem
Piątka!
biedronka156 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-07, 21:12   #5
magdalena881
Raczkowanie

Haha, czyli nie tylko ja mam takie problemy
Myślę, że dopóki sobie kogoś nie znajdziemy to nasz problem będzie istniał. Powodzenia ^^
Stary 2014-08-07, 22:20   #6
kolaz
Przyczajenie

Ojej, jak dobrze wiedzieć że się nie jest samej, dzięki
Czyli pozostaje poczekać aż ktoś się mną na poważniej zainteresuje? brzmi wesoło. Nie wiem jak ja zamierzam to wytrzymać
Chyba że ktoś jeszcze ma jakieś porady
Stary 2014-08-07, 22:28   #7
Zinger
Raczkowanie

Też mam 19lat i mam to samo :P
Zinger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-07, 22:35   #8
kolaz
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Zinger Pokaż wiadomość
Też mam 19lat i mam to samo :P
I jak sobie z tym radzisz? Czy nie da rady?
Stary 2014-08-08, 22:59   #9
kolaz
Przyczajenie

up up, już nikt się nie dołączy?
Stary 2014-08-08, 23:06   #10
eyo
Zakorzenienie

ekhem, istnieje masturbacja...

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-09, 13:53   #11
Zinger
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kolaz Pokaż wiadomość
I jak sobie z tym radzisz? Czy nie da rady?
Jedyna rada to sobie chłopa znaleźć
Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
No ale to na dłuższą metę nie zastąpi bliskości drugiej osoby
Zinger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-09, 14:12   #12
Emenemka_
Raczkowanie

Cytat:
Niezaspokojenie seksualne to nie to samo, co brak bliskości fizycznej z drugą osobą
Stary 2014-08-09, 15:02   #13
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emenemka_ Pokaż wiadomość
Niezaspokojenie seksualne to nie to samo, co brak bliskości fizycznej z drugą osobą
skoro nie ma faceta a masturbacja to żadne rozwiązanie ( chociaż jak dla mnie o kij można sobie ten element fizycznej bliskości z drugą osobą potłuc - dziewczyna napisała, że jest dosłownie napalona na byle kogo, nawet facetów którzy jej się nie podobają więc na moje oko to o drugiego człowieka nie chodzi a wyłącznie o seks także raczej masturbacja pomoże nim sobie jakiegoś stałego partnera znajdzie) to zawsze można iść do męskiej prostytutki, ewentualnie jakieś friends with benefits

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-09, 17:13   #14
kolaz
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Zinger Pokaż wiadomość
Jedyna rada to sobie chłopa znaleźć
Żeby to takie proste było

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
skoro nie ma faceta a masturbacja to żadne rozwiązanie ( chociaż jak dla mnie o kij można sobie ten element fizycznej bliskości z drugą osobą potłuc - dziewczyna napisała, że jest dosłownie napalona na byle kogo, nawet facetów którzy jej się nie podobają więc na moje oko to o drugiego człowieka nie chodzi a wyłącznie o seks także raczej masturbacja pomoże nim sobie jakiegoś stałego partnera znajdzie) to zawsze można iść do męskiej prostytutki, ewentualnie jakieś friends with benefits
Pomysł z masturbacją odpada, chyba nie na moją psychikę to bo czuję się tylko bardziej smutno i żałośnie.
Friends with benefits próbowałam 2 razy, 2 razy wyszło tak że oni się zakochali
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości