| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-10-16, 19:08 | #1 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: WM 
				 |   Odwołanie w sprawie przyznania stypendium ? Help, please....

Musze napisac odwołanie od decyzji Fundacji (ktora przyznaje stypendia) w sprawie stypendium. No ale pisze dlatego, bo nie wiem jak to ując... Moze bardziej dramatycznie - kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac, bo nigdy jeszcze odwołania nie pisałam.... Nie wiem czy napisac "w sprawie przyznania stypendium" czy "w sprawie nie przyznania...". Motywacje mam taką ze mam trudną sytuacje materialną, pieniazki potrzebne sa mi abym mogła dalej kontynuowac nauke bez przeszkód finansowych, jakie mogą pojawic sie w trakcie. Moze pomozecie ? Moze juz kiedys pisaliscie ?? Please...   
				__________________ Mówisz-masz, chcesz-dostajesz...*  *czasem tylko płacisz. | 
|     |   | 
|  2005-10-16, 20:29 | #2 | |
| Zadomowienie | 

Dot.: Odwołanie w sprawie przyznania stypendium ? Help, please....

Cytat: 
 Jeśli odwołanie, to dlaczego wniosek nie został przyjęty? 
				__________________ ziu | |
|     |   | 
|  2005-10-16, 20:39 | #3 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: WM 
				 | 

Dot.: Odwołanie w sprawie przyznania stypendium ? Help, please....

Cytat: 
 Mi zabrakło 4 i babka powiedziała, ze zabrakło mi bardzo mało i jesli złoze odwołanie to mam jeszcze duze szanse (jesli ktos ze stypendystów otrzyma inne stypendium to te jest zabierane). 
				__________________ Mówisz-masz, chcesz-dostajesz...*  *czasem tylko płacisz. | |
|     |   | 
|  2005-10-17, 01:58 | #4 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Dania 
				 |  Dot.: Odwołanie w sprawie przyznania stypendium ? Help, please.... 

U mnie na studiach tak jest, że jeśli się zdarzy jak komisja odrzuci wniosek o stypandium to zawsze przekazuje dokładnie z jakiego powodu. I jest to zawsze brak jakiegoś dokumentu, więc dołancza się dokument i piszę odwołanie z prośbą o przyznanie stypendium   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.