Włosy Nicole Scherzinger - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-03, 11:13   #1
honecka
Raczkowanie

Włosy Nicole Scherzinger

Jajku jakie śliczne włosy ma Nicole, jak ułożyć taką fryzurkę ładną..? Tzn nie mam fotki, ale chodiz mi o taką fryzurkę gdzie Nicole ma lekkie fale

empire state of mind..
honecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-11, 20:47   #2
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy Nicole Scherzinger

jak nie masz fotki to skąd mamy wiedzieć o jaką fryzurę chodzi
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-12, 11:35   #3
ania_lublin
Raczkowanie

pewnie cos takiego ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg whateverulike0um8.jpg (109,5 KB, 625 załadowań)
ania_lublin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-12, 12:30   #4
kosmita77
Zakorzenienie

albo takie:
lokowka, albo grube walki, duzo lakieru i brak deszczu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2ad26278000c41de4630135b.jpg (60,8 KB, 632 załadowań)
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-09, 19:08   #5
martuskak
Przyczajenie

jak uzyskac taki kolor wlosow jak ma nicole scherzinger?jest to czarny kolor ale z odcieiem brazu,szarosci..?
martuskak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-09, 21:15   #6
iustitia
Zadomowienie

To chyba coś w stylu Gorzka czekolada, palona kawa?
iustitia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 21:11   #7
1985SiWA
Zakorzenienie

Jest to naturalna czern bądz hebanowa, sama taka nosze.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 16:52   #8
Malaika85
Zadomowienie

zeby miec fryzure jak Nicole, trzeba najpierw miec takie wlosy, czyli mocne, lsniace, zadbane, zdrowe, gęste jak diabli i naturalne czarne. a zeby takie miec, trzeba miec inne pochodzenie etniczne...slowianki maja zupelnie inny rodzaj wlosow...woec nawet jesli wydasz krocie na zadbane wlosy, farbowanie itp, to nigdy nie beda one wygladac tak jak u nicole.
moga wygladac co najwyzej jak ladne, zadbane wlosy ufarbowane na czarno.

do tego dochodzi jeszcze koloryt cery...takie wlosy wygladaja super jesli sie ma brązową (naturalnie, nie z solarium) skóre.

a tak poza ty, kazda z nas ma ladne wlosy, trzeba tylko je docenic
Malaika85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-12, 16:44   #9
Tyris
Rozeznanie

Ja mam takie wlosy.. i w przeciwienstwie do tej pani swoje wlasne a nie doczepiane Mam swietny patent na taka fryzuje heheh to banalnie proste.. po umyciu i wyschnieciu wlosow (jak sa jeszcze delikatnie wilgotne) robie z nich koka..takiego slimaka i trzymam tak przez jakis czas (zazwyczaj pol dnia..bo i mam wlosy do pasa.. i strasznie ciezko z nimi funkcjonowac) Po rozpuszczeniu wlosow przeczesuje je tylko grzebieniem .. ewentualnie leciutko tapiruje od skory glowy Dodam tylko ze moje wlosy sa baaardzo plastyczne i podatne na ukladanie.. osobom o sztywnych, grubych wlosach polecam to samo z zastosowaniem suszarki i ewentualnej pianki do utrwalenia

PS..aaaa.. no i bardzo wazne jest samo ciecie :P ksztalt twojej fryzury! bez cieniowania nie da rady. Mniej wiecej pokaze jak to wyglada.. 1 zdjecie to ten slimaczek :p a drugie to efekt po rozpuszczeniu slimaczka.. (tylko dodam ze padal deszcze to raz.. a dwa ze bylam po dosc ciezkim koncercie i kilkugodzinnym jechaniu busem)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00062.jpg (55,3 KB, 910 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00065.jpg (50,3 KB, 1189 załadowań)

Edytowane przez Tyris
Czas edycji: 2009-03-12 o 16:52
Tyris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 22:22   #10
pauulla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość
zeby miec fryzure jak Nicole, trzeba najpierw miec takie wlosy, czyli mocne, lsniace, zadbane, zdrowe, gęste jak diabli i naturalne czarne. a zeby takie miec, trzeba miec inne pochodzenie etniczne...slowianki maja zupelnie inny rodzaj wlosow...woec nawet jesli wydasz krocie na zadbane wlosy, farbowanie itp, to nigdy nie beda one wygladac tak jak u nicole.

do tego dochodzi jeszcze koloryt cery...takie wlosy wygladaja super jesli sie ma brązową (naturalnie, nie z solarium) skóre.

taaa...:P ja mam takie wlosy:P uzywam farby granatowa czern lub hebanowa czern...wlosy sa mocne i lsniace,mile w dotyku a taka fryzura jest dosyc prosta w ulozeniu tylko potrzeba na to troszke czasu w zaleznosci jeszcze od ich dlugoscija na mokre wlosy nakladam timotei lekka pianke, ktora zwiaksza objetosc wlosow. Susze je pozniej normalnie suszarka z glowa w dol, a pozniej biore na gruba lokowke przed tym psikajac pasma zelem w sprayu. Fryzura utrzymuje sie dosyc dlugobuziaki i pozdrawiam
ps. co do opalenizny to rewelacyjny jest balsam st.tropezznajdz sobie na allegro
pauulla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 11:36   #11
guniaaa
Wtajemniczenie

Jej-nicole ma boskie włosy-mój ideał,staram sie dojść co nieco do niego;p
guniaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 11:41   #12
kaolo
Przyczajenie

Cytat:

Oj powiem ci tylko tyle że Nicol chodzi do solarium popatrz na zdjęcia sprzed 5 lat a teraz jest różnica
kaolo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 14:34   #13
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaolo Pokaż wiadomość
Oj powiem ci tylko tyle że Nicol chodzi do solarium popatrz na zdjęcia sprzed 5 lat a teraz jest różnica
Powaznie mówisz,ciekawe
Stary 2009-11-30, 16:13   #14
QNS
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Tyris Pokaż wiadomość
Ja mam takie wlosy.. i w przeciwienstwie do tej pani swoje wlasne a nie doczepiane Mam swietny patent na taka fryzuje heheh to banalnie proste.. po umyciu i wyschnieciu wlosow (jak sa jeszcze delikatnie wilgotne) robie z nich koka..takiego slimaka i trzymam tak przez jakis czas (zazwyczaj pol dnia..bo i mam wlosy do pasa.. i strasznie ciezko z nimi funkcjonowac) Po rozpuszczeniu wlosow przeczesuje je tylko grzebieniem .. ewentualnie leciutko tapiruje od skory glowy Dodam tylko ze moje wlosy sa baaardzo plastyczne i podatne na ukladanie.. osobom o sztywnych, grubych wlosach polecam to samo z zastosowaniem suszarki i ewentualnej pianki do utrwalenia

PS..aaaa.. no i bardzo wazne jest samo ciecie :P ksztalt twojej fryzury! bez cieniowania nie da rady. Mniej wiecej pokaze jak to wyglada.. 1 zdjecie to ten slimaczek :p a drugie to efekt po rozpuszczeniu slimaczka.. (tylko dodam ze padal deszcze to raz.. a dwa ze bylam po dosc ciezkim koncercie i kilkugodzinnym jechaniu busem)
LADNIE POCIENIOWANE WLOSKI
JA WLASNIE ZAMIERZAM UDAC SIE DO FRYCA

MOZESZ MI NAPISAC JAK WYKONALA FRYZJERKA TAKIE CUDO???
SA CIENIOWANE I SKRACALA Z DLUGOSCI CZY NIE BO MI ZALERZY ABY BYLY NIE RUSZANE PO DLUGOSCI BO MAM KRECONE WIADOMO POTEM BARNA JAK NIC

BEDE WDZIECZNA ZA ODPOWIEDZ ,CHYBA ZE MASZ JAKIES FOTO TYLU WYRAZNIEJSZE TO WYDRUKUJE I POKAZE FRYZJERCE

Pozdro
QNS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-14, 16:05   #15
S1oneczko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tyris Pokaż wiadomość

Nie obraź się, bo nie chcę Cię urazić, ale Twoje włosy wygladają na matowe, zmęczone i lekko przesuszone... Może to kwestia farbowania, bo widać, że kolor wyblakł i prawdopodobnie sama nie masz ciemnych włosów(sa prześwity jasniejszych) i wyglądają troszke jak czarny hełm. To nie to samo co u Nicole. Interesuje mnie cieniowanie, bo tutaj muszę przyznać, że ten element mi sie podoba.

Ja uwielbiam włosy Nicole w teledysku "baby love".
S1oneczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 16:34   #16
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:

E tam . Niektóre Polki też mają podobne... . No chyba, że korzenie węgierskie to inne pochodzenie etniczne .

Żeby zrobić takie loczki, jakie ma Nicole wystarczy pobawić się trochę prostownicą...

KLIK

Edytowane przez Anethka
Czas edycji: 2010-03-14 o 19:31
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-18, 17:18   #17
TakaJednaDziwnaOsoba
Wtajemniczenie

odpowiednia dlugosc wlosow
prostownica/lokowka/walki
lakier/pianka
dbanie o wlosy

gotowe..;]
Cel: 50 cm
odchudzam się!

suwaczek
TakaJednaDziwnaOsoba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-24, 00:17   #18
Caarroolliinnee
Raczkowanie

Rozumiem Wasz zachwyt, jednak nie oszukujmy się... jej włosy robią takie ogromne wrżenie w połączeniu z jej pięknem, egzotyczną urodą i boską figurą.. Osobiście uważam Nicole za najpiękniejszą kobietę na świecie, długo nosiłam czarne włosy próbując wyglądać jak ona.. jednak nie oszukujmy się.. do takich wlosow trzeba miec urodę.. przy niebieskich oczach i jasnej karnacji niewiele jestesmy w stanie zdzialac, a mocna opalenizna z solarium i mocny ciemny makijaz tylko sprawia ze wyglada sie smiesznie... taka prawda... ubolewam, ale coz

Caarroolliinnee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-26, 10:31   #19
shadowa
Przyczajenie

Włosy Nicole są robione i stylizwane przed wyjściem jakieś trzy godziny. Dlatego wyglądają zawsze lśniąco i zdrowo. Do tego dochodzi jej egzotyka. Takie dziewczyny z natury mają piękne włosy a ja sobie o takich mogę tylko pomarzyć. Niestety :-(
shadowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 19:10   #20
TakaJednaDziwnaOsoba
Wtajemniczenie

Dokładnie, ona ma je specjalnie wystylizowane Taka jest prawda, że gdyby każda z nas miałaby swojego fryzjera i pieniądze to kto wie, może włosy Nicole mogłyby się schować A niestety nie każda z nas umie odpowiednio ułożyć sobie włoski
Cel: 50 cm
odchudzam się!

suwaczek
TakaJednaDziwnaOsoba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 19:20   #21
Adriannax
Przyczajenie

Droga Caroline, nie każda Polka słynie z jasnej karnacji i niebieskich oczu. Ja jestem 100% Polką a mam ciemną karnacje, prawie czarne włosy i ciemne brązowe oczy i osobiście powiem, że Nicole także jest moja idolką jesli chodzi o wygląd
PS. Aby uprzedzić późniejsze domniemania: nie chodzę na solarkę i nigdy nie farbowałam włosów ;P

Edytowane przez Adriannax
Czas edycji: 2011-08-11 o 19:21 Powód: dodanie paru słów
Adriannax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 21:00   #22
Dani22
Przyczajenie

Ja mam takie włosy jak Nicole, a jestem Polką. A jesli chodzi o solarium to nie rozumiem o co tyle krzyku, jak sie z nim nie przesadza to efekt jest naprawde bardzo dobry. Dodam tylko, ze z natury mam ciemne włosy i ciemnobrazowe oczy. Opalam sie szybko na czekoladowy braz. Nicole ma to szczescie, ze mieszka w miejscu gdzie do woli mozna lezec na plazy. W Polskich realiach solarium jest jedynym supstytutem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moje wloski.jpg (24,2 KB, 408 załadowań)
Dani22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-05, 10:58   #23
czekoladka513
Przyczajenie

Masz piękne włosy zdradź mi proszę sekret jak uzyskać takie uczesanie
czekoladka513 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-22, 14:34   #24
Azalia91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Caarroolliinnee Pokaż wiadomość
Rozumiem Wasz zachwyt, jednak nie oszukujmy się... jej włosy robią takie ogromne wrżenie w połączeniu z jej pięknem, egzotyczną urodą i boską figurą.. Osobiście uważam Nicole za najpiękniejszą kobietę na świecie, długo nosiłam czarne włosy próbując wyglądać jak ona.. jednak nie oszukujmy się.. do takich wlosow trzeba miec urodę.. przy niebieskich oczach i jasnej karnacji niewiele jestesmy w stanie zdzialac, a mocna opalenizna z solarium i mocny ciemny makijaz tylko sprawia ze wyglada sie smiesznie... taka prawda... ubolewam, ale coz
O tak, przez długi czas i ja chciałam się do niej upodobnić .Przesadzałam z samoopalaczem i ciemnym, mocny makijażem, nie wyglądałam zbyt korzystnie, w dodatku staro.
Dobrze, że już tego nie stosuję
Ale Nicole, prawda jest baaaardzo piękna. Chociaż już przeszła mi faza na taką egzotyczną urodę, chociaż do teraz zazdroszczę jej gęstych i grubych włosów, ja mam cieniutkie I do tego te fale, u mnie nie da się takich zrobić, w ogóle się nie trzymają dłużej niż 15 min

Edytowane przez Azalia91
Czas edycji: 2011-12-23 o 17:11
Azalia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-03, 20:08   #25
KinkyGirl
BAN stały

Dla posiadaczek jasnej karnacji i niebieskich oczu: może Nicole nie będziemy, bo ona to typowa mulatka, ale jest inna piękność o ciemnych pięknych włosach, a niebieskich oczach i jasnej karnacji. Mi się zawsze podobała i zawsze chciałam wyglądać jak ona Na myśli mam Megan Fox Też jest boska
KinkyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-03, 20:22   #26
Azalia91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Pokaż wiadomość
Dla posiadaczek jasnej karnacji i niebieskich oczu: może Nicole nie będziemy, bo ona to typowa mulatka, ale jest inna piękność o ciemnych pięknych włosach, a niebieskich oczach i jasnej karnacji. Mi się zawsze podobała i zawsze chciałam wyglądać jak ona Na myśli mam Megan Fox Też jest boska
Tak, ona jest niewątpliwie piękna- Megan Fox, ale dla mnie mimo wszystko to nadal nie to samo co Nicole, ona jest najpiękniejsza dla mnie Ale o takim wyglądzie mogę sobie pomarzyć. Co do Megan ona ma duuuży seksapil w sobie, taką drapieżną urodę, ja w takim wizerunku dziwnie bym się czuła Chociaż i jej urody zazdroszczę, ale jak już napisałam to nie to samo co Nicole Chociaż włosy bym mogła mieć tak gęste jak one

Stary 2011-11-04, 08:06   #27
KinkyGirl
BAN stały

Coż, ze smutkiem stwierdzam, że jak się nie ma takich bujnych włosów jak Nicole, ciemnej karnacji i ładnej twarzy, to nic nikomu ta fryzura nie da. I na pewno do Nicole nie upodobni. Wystarczy obejrzec filmiki na YouTube. Nieurodziwe dziewczyny nawet w makijażu i fryzurze Nicole nie wyglądają powalająco. Za to trafiłam na filmik, gdzie dziewczyna naprawdę wygląda jak Nicole!!! Ma takie same włosy, karnację...zazdroscić tylko. Boska

http://www.youtube.com/watch?v=K5RQVP6gSbs

Momentami mam wrażenie, że to sama Nicole
Stary 2011-11-04, 11:55   #28
Azalia91
Raczkowanie

Cytat:
Coż, ze smutkiem stwierdzam, że jak się nie ma takich bujnych włosów jak Nicole, ciemnej karnacji i ładnej twarzy, to nic nikomu ta fryzura nie da. I na pewno do Nicole nie upodobni. Wystarczy obejrzec filmiki na YouTube. Nieurodziwe dziewczyny nawet w makijażu i fryzurze Nicole nie wyglądają powalająco. Za to trafiłam na filmik, gdzie dziewczyna naprawdę wygląda jak Nicole!!! Ma takie same włosy, karnację...zazdroscić tylko. Boska

http://www.youtube.com/watch?v=K5RQVP6gSbs

Momentami mam wrażenie, że to sama Nicole
Jaaa, ale ona piękna Jednak typowa Polka nie będzie tak wyglądać, nawet jak się przerobi Takiej to można pozazdrościć naturalnej, egzotyczniej i pięknej urody

Stary 2011-11-04, 17:35   #29
KinkyGirl
BAN stały

No właśnie Typowa Niemka też tak nie wygląda
Stary 2011-11-04, 18:21   #30
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie Typowa Niemka też tak nie wygląda
Bo w Niemczech pełno Turasów,ona pewnie też cos z Turka ma
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości