|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Licówki Direct Venear & Composite firmy Edelweiss
Witam serdecznie, zastanawiam się nad założeniem licówek. Niestety nigdzie nie potrafię znaleźć opinii dotyczących systemu licówek Direct Venear&Composite firmy Edelweiss. Czy ktoś słyszał o tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Licówki Direct Venear & Composite firmy Edelweiss
Czyżby nikt jeszcze nie stosował?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Na gazeta.pl jakas dziewczyna pisala, ze ma i poleca i wszystko dobrze. Ale to tylko tyle, Mnie tez te licowki interesują, choć wciąż się waham zakładać, nie zakładac...tak w ogole. Wszyscy dentysci odradzają licówki. Co do zasady, jest to jednak niszczenie swoich zębów, ale co zrobic jak się marzy o pięknym białym uśmiechu a1.. zaletą tej licówki jest to, ze można ją naprawić z marszu, w gabinecie, tak jak po prostu kompozytową. Poza tym ma niby wygląd- własciwosci prawie jak porcelana, tzn odbjanie swiatła i naturalność. Cena najtańsza jaka znalazłam 400zl http://dentysta-gdynia.eu/uslugi.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Powiem tak ja zrobiłam sobie 2 licówki na dwójki i są ok. W ogóle nie widać że je mam i jak do tej pory wszystko z nimi ok
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Sialka, a napisz za ile robiłas i z ciekawości jaki kolor wybrałas? Odróznia sie od innych zębów, ? Dentysta proponował wybielanie pozostałych badz cos zalecał?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie wybielałam pozostałych, co do ceny to się umówiłam chyba 350 zł płaciłam za 1 szt. A od pozostałych zębów wcale się nie różnią
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Po paru miesiącach użytkowania - nie polecam tych licówek. Może komuś się przyda moje doświadczenie i nie wtopi kasy- chyba , ze zna konkretną osobę, która dobrze potrafi je założyć. Wiecej pisałam tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423356
Edytowane przez hula Czas edycji: 2016-02-19 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.