|
Notka |
|
Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 25 437
|
Kryzys w zwi±zku po narodzinach dziecka ? czy mo¿na go pokonaæ?
Dziecko jest owocem mi³o¶ci dwojga ludzi ? to nie ulega w±tpliwo¶ci. Czêsto dzieje siê jednak tak, ¿e po narodzinach upragnionego potomka pomiêdzy ☠¶wie¿o upieczonymi rodzicami ☠pojawiaj± siê napiêcia, k³ótnie, nieporozumienia. Dlaczego tak siê dzieje? Jak pokonaæ kryzys w zwi±zku? czytaj wiêcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Dot.: Kryzys w zwi±zku po narodzinach dziecka ? czy mo¿na go pokonaæ?
nasz maluszek ma 20 miesiêcy ;-) ale na kryzys w zwi±zku nie narzekamy ;-) mo¿e bardziej zmieni³y siê nasze sprawy ³ó¿kowe, bo zanim ma³y pójdzie spaæ na dobre to m±¿ ju¿ pada i po prostu idzie spaæ i wtedy nie ma mowy o igraszkach ;-) ale je¶li chodzi o uczucie miêdzy nami to NIC SIÊ NIE ZMIENI£O ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 291
|
Je¶li kto¶ jest na tyle odpowiedzialny i rozumny oraz potrafi wzi±æ za kogo¶ odpowiedzialno¶æ i zobaczyæ w tym wszystkim co¶ dobrego my¶lê ,ze ¿aden szkrab nie bêdzie problemem dla ¿adnego zwi±zku je¶li tylko w odpowiednim czasie odnajd± siê odpowiednie osoby
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Ja nie przyw³aszczam Maluszka tylko sobie, wrêcz przeciwnie czerpiê ogromn± rado¶æ z tego jak Tata spêdza czas z Ma³ym i umacnia z Nim wiê¼.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
jak siê my¶li, ¿e po urodzeniu dziecka to bêdzie bajka to potem jest taki zawód...stres odpowiedzialno¶æ zmêczenie robi± swoje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Chcia³bym mieæ taki problem... Jak na razie u mnie w zwi±zku kryzys z powodu bezskutecznych starañ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Naprawde nie powinno byæ tak a¿ ¼le...choæ jeste¶my tylko lud¼mi, powinno siê du¿o rozmawiaæ i zmieniaæ siê - raz ty k±piesz raz ja...raz ty karmisz raz ja. Nie ma sytuacji bez wyj¶æ, a dzieciak jest wart wszystkiego...no i potrzebuje u¶miechniêtych rodziców. Ja sama w domu dwójka ch³opaków nie zawsze jest kolorowo, ale do tanga trzeba dwojga
![]() Jak macie ciê¿ki dzieñ to zapraszam na www.lazajkowo.pl moj personalny blog, gdzie mo¿na troche odetchn±c, po¶miaæ siê i zrelaksowaæ...taki inny mniej lukrowany obraz macierzyñstwa .
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.