|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Interpretacja słów dziewczyny.
Jestesmy obecnie w 2tygodniowej "przerwie" w związku na odleglosc, minął juz tydzien tej przerwy. Zapytałem ją dzisiaj o coś takiego:
"Czy wierzysz we mnie i myślisz wciąż o mnie pomimo wszystkiego?" Ona natomiast odpisała: "wierze ze ta przerwa Ci to uzmysłowi. ale zobaczymy." Ja: "To, ze wierzysz we mnie?" Ona: "Tak" Byc może dla niektorych moze sie to wydawac nawet i głupie, ale wydaje mi się, że są dwa znaczenia tych słow bo niezbyt je rozumiem. Czy ona chce mi uzmyslowic, ze NIE WIERZY w to i chce mi pokazac, ze to nie ma sensu? Czy byc moze naprawde chce dac mi szanse i pokazac, ze wierzy we mnie i w nas? Dzieki! Dodam jeszcze, ze bylem zbyt nachalny i ją meczyłem ciągłym pisanie, przez co poczula sie zmeczona i jakby "pod sciana" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Interpretacja słów dziewczyny.
Cytat:
Ale znając język polski i ile dobrze rozumiem, to na pytanie czy przerwa uzmysłowi Ci to, że jej na Tobie zależy odpowiedziała tak. Więc skąd ten wątek w ogóle?
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wierzy, wyraźnie napisała.
Musisz być w ciężkim stanie, że nie potrafisz tego odczytać ![]() I nie pisz do niej w trakcie przerwy, bo to sie mija z celem.
Edytowane przez cherry_flamme Czas edycji: 2014-10-08 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kobieta z klasą
|
sorry, ale ja w ogóle nie rozumiem instytucji przerwy w związku na odległość. Przecież to non stop przerwy w widywaniu się i jeszcze jakaś dodatkowa?
Mało faktów, ale wygląda na to, że zamęczyłeś kotka miłością ( czyt. pisaniem i pewnie pytaniami: kochasz, myślisz, zależy ci?). Nie bluszczuj, tylko znajdź sobie hobby na czas kiedy się nie widzicie. Jesteś zazdrosny?
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Przerwa od związku na odległość rozwala system.
![]() Znajdźcie wy sobie partnerów bliżej siebie - to raz. A po drugie, facet zasypujący dziewczynę wiadomościami, to jakiś desperat. O czym można tak na okrągło klepać, tak swoją drogą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Długo jesteście razem? Ile się widujecie ?
W jakim wieku jesteście?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Kolego, ja Ci nie wróże rewelacji, skoro nie dość, że jesteście w związku na odległość, to jeszcze macie w nim przerwę, a do tego najwyraźniej problemy w komunikacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
"Sodomitą to może być byle żak, mnich, żebrak, chłop czy inny łazęga. O książętach i dostojnikach Kościoła mówimy natomiast, że w sprawach miłości cielesnej wznoszą się ponad zwyczajowe standardy kultywowane przez większość społeczności." - Ja Inkwizytor. Wieże do nieba (Jacek Piekara) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzisiaj rozmawialiśmy i zapytałem czy ma mi to uzmysłowic to, czy jestem zbyt nachalny, a ona odpowiedziała: "Miedzy innymi. Jak Ci zalezy to wytrzymasz to, uspokoisz sie i zrozumiesz. Napisze w niedziele. Tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma nic gorszego niż analizowanie zdania na tysiąc sposobów i szukanie ukrytego przekazu, pod prostym i jasnym komunikatem... daj że odpocząć kobicie, skoro czuje się przytloczona ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dlaczego jesteś nachalny? Zrobiłeś cos konkretnego?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.