|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krwawienie po wypalance!?
10 dni temu mialam wypalanke, a dzis zaczely mi sie dziwne krwawienia, ktorym towarzysza bole brzucha.. czy to normalne?
dodam, ze ostatnie 2-3 dni robie generalne porzadki w domu, do tego mam mala 2- letnia coreczke i przy niej tez mam mase roboty (+noszenie od czasu do czasu na rekach, noszenie wozka itp) i sie nie oszczedzalam... czy to moze miec zwiazek? czy moja ginekolog zapomniala dodac ze powinnam sie oszczedzac? czy moze cos jest nie tak i nie zalezy od przepracowania... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Krwawienie po wypalance!?
Cytat:
Ja też równo 10 dni temu miałam wypalankę i tego samego dnia pojawiło sie obfite krwawienie sama nie wiem czy tak ma być czy jest coś niewporzadku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
wszystko jest w porządku dziewczyny.poprostu odkleja sie strupek po wypalance z tad te krwawienie.dziwne ze lekarz was nie uprzedził że takie bedziecie miały objawy.a tak od siebie to radze wam sie troszke oszedzac.ja sie forsowałam(dwoje małych dzieci)i jeszcze rok po wypalance zdarzały mi sie krwawienia po stosunku.musialam miec jeszcze raz"podpalone"jeno naczynko krwionosne i dopiero miałam swiety spokój.pozdrawiam życze szybkiego powrotu do zdrowia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pamiętam, że kiedy miałam "wypalankę" w zeszym roku mniej więcej w tym czasie, to lekarka uprzedziła mnie abym sobie troszkę poleżała, poodpoczywała, i na pewno nie kazała mi dźwigać nieczego ciężkiego...a krwawienie po wypalance jest normalnym objawem gojenia się ranki...moje krwawienie trwało około miesiąca, oczywiście w mniejszych ilościach z każdym dniem, ale jednak...
Pozdrwaiam, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedz. Poszłam jednak do lekarza okazało się że przy odklejaniu strupka otworzyło się naczynko, które powoduje obfite krwawienie mimo założenia tamponu i przepisaniu leku exacyl-przeciwzakrzepom nic nie pomogło Dzisiaj wybieram się na ponowną wizytę, prawdopodobnie będę miała założony szew na naczynko. Bardzo się boję
![]() Jeżeli ktoś miał taki problem, proszę odezwijcie się Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.