|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Szukam w Styczniu Prada Amber oddam wiele ;)
Jak w tytule Szukam
PRADA AMBER ! nr 1! Moja WISH LISTA Chciejstw na ten ROK! 1-Kenzo słoń (najlepiej stary 2-Angel La rose 4-CHANEL Coco MADEMOISELLE EDP 5-CHANEL Coco noir 6-Chanel CHANCE 7-Miss dior cherie (starsa wersja)Najlepiej 2006 8-Jimm CHOO EDP 9-V&Rolf Flowerbomb 10-Chanel Platinum Egoiste dla TŻ 11-HAYATI ARABIAN OUD! 11-KENZO Orijental tak się stęskniłam ![]() Nie mam wątku kosmetycznego na chwilę obecną bo mam bardzo mało czasu ,i chwilowo mnie nie ma na miejscu. przed proponowaną wymianą kody perfum oraz zdjecia udostępniam w weryfikacyjnym. oto kilka z wybranych perfum w kolejnosci do wymiany TYLKO za te powyżej! innymi mnie nie skusisz! Shalimar 50/40- tester Angel eau Sucree 50/48 -brak pudełka Womanity edp 30/28-z wymianki w pudełku Alien Liqueur 30/28-z wymianki w pudełku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam w Styczniu Prada Amber oddam wiele ;)
Kochana! Za krem lrp chętnie przygarnęłabym jakiś krem z podobnej półki cenowej, ewentualnie coś z pielęgnacji lub kolorówki lub jakąś porównywalną cenowo ilość perfum, jestem otwarta na propozycje - napisz co masz
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jest taka opcja
![]() ale dam Ci znać jutro bo dzisiaj ciężko myślę ![]() A tak, na marginesie, to bardzo mnie kusi twój cukrowy ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej kochana i jak tam, jestes zainteresowana tym kremem lrp?
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hejo
![]() Przychodzę po angela cukrowego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.