|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Poszukuję ginekologa w Poznaniu
Witajcie,
od kilku tygodni miałam mdłości, bardziej nerwowa, senna, drażniły mnie różne zapachy no i zanikł mi okres. Na początku myślałam, że to stres po obronie pracy dyplomowej, ale kilka dni temu test pokazał dwie kreseczki ![]() Studiuję i mieszkam w Poznaniu, dlatego tu poszukuję dobrego lekarza ginekologa. Obecna Pani doktor jest dość specyficzna i mało delikatna, a za każdą wizytę u niej płaciłam 100 zł. Jestem jeszcze studentką i nie ukrywam, że zbliżające się częstsze wizyty u ginekologa nadszarpną mój budżet - zwłaszcza, opieka Pani doktor nie jest na 5. Dlatego szukam i pytam Was moje Drogie przyszłe mamy, jakich lekarzy ginekologów możecie mi polecić? Chciałabym wiedzieć czy wizyty u nich również kosztują podobnie jak u mojej X Pani doktor? A może jest dobry i przyjazny ginekolog na NFZ czy jednak tylko prywatnie chodzicie? Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc ![]() PS. Mam nadzieję, że mój wątek trafił do odpowiedniej szufladki na forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poszukuję ginekologa w Poznaniu
Polecam panią doktor Kampioni,przyjmuje w Panacea na osiedlu Przyjazni, na NFZ chyba też gdzieś
![]() Edytowane przez Misia89p Czas edycji: 2015-03-22 o 04:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź. Byłam na stronie Panacea, ale nie widnieje tam Pani ginekolog o nazwisku, które Pani mi podała. Czy nadal Pani doktor tam przyjmuje?
Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja polecam dr Mariusza Skupina, przyjmuje na os.Zwycięstwa niedaleko Plazy, niestety prywatnie, bierze 130 zł za wizytę ale jest bardzo sympatyczny, delikatny i dokładny, z wizyt od niego zawsze wychodzę zadowolona i doinformowana - polecały mi go koleżanki, wszystkie pomyślnie przeszły ciąże i urodziły zdrowe dzieciaczki
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Oj to nie wiem,w lutym jeszcze tam pracowała.Jutro zadzwonię do niej i dowiem gdzie teraz przyjmuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za polecenie lekarzy
![]() Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się wypowie. Do Pań, które udzieliły mi odpowiedzi mam pytanie: czy za badania, usg itp lekarz oprócz tych ponad 100 zł dodatkowo liczy za każde badanie (czyli za każdą wizyt jest 120/130 zł + cena badania? )?? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja z kolei polecam doktora Przemysława Szkudlińskiego, jak dla mnie rewelacyjny lekarz. Bardzo miły,rzeczowy, wszystko dokładnie tłumaczy. Prowadził moja ciążę po tym jak postanowiłam uciec od poprzedniej lekarki
![]()
Razem od 31.12.2008r ![]() Zaręczeni 31.12.2011r ![]() Nasz ślub 06.09.2013r ![]() Nasza córcia Hania 24.08.2014r ![]() "Jeśli chcesz otrzymywać od innych coś wartościowego, dawaj najpierw innym szczerze to co masz w sobie najpiękniejszego." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Drogie Panie,
jak wyglądają pierwsze badania u lekarza? Jest to od razu USG czy badanie krwi? I jak to jest z ceną (nie pytam o kwotę), a tylko, gdy podczas wizyty macie zlecone badania USG lub inne są one dodatkowo płatne czy są w cenie wizyty? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() podobno w 38 tc lekarz wysyła na 1 dzień do szpitala gdzie robią ci ktg, usg i jeszcze jakieś inne badania - nie wiem, jeszcze nie byłam, ale koleżanki mówiły - nie wiem czy w każdym przypadku tak robi aa jeszcze wspomnę, że ja trafiłam do niego w 5 tc z małą infekcją i po badaniu zlecił mi globulki, które pomogły po 3 dniach i od tego czasu przez całą ciąże nic mi się nie działo mimo że w ciąży podobno ryzyko nawrotów jest większe ![]() jeszcze jedna ciekawostka - można brać dowolny suplement diety dla ciężarnych, nie przepisuje żadnego konkretnego tak jak to niektórzy robią i przepisują najdroższe, że niby najlepsze ![]() mam nadzieję, że pomogłam ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.