|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pierwsza milosc
Hej dziewczyny ! Chciałabym dzisiaj poznać wasze zdanie na temat PIERWSZEJ MIŁOŚCI. Co można nią nazwac waszym zdaniem?
![]() Albo jak było w waszym przypadku. Czy to pierwszy prawdziwy związek a nie zadna dziecinada, czy moze pierwsza osoba dla ktorej tak na prawde stracilismy glowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: pierwsza milosc
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No tak. Sa zwiazki bez miłości i miłości bez zwiazku.
![]() ![]() Edytowane przez albatros1 Czas edycji: 2015-02-20 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja się zakochałam w moim TŻ-cie na wakacjach na wsi jeszcze za czasów smarkacza, a on się zakochał we mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesteśmy razem prawie 5 lat (w wrześniu) i nie mamy zamiaru szukać innych przygód. Jesteśmy szczerzy, kochamy się, romansujemy nadal, i wolimy siedzieć w domu niż wyjść osobno do znajomych ![]() Przeważnie wychodzimy razem ![]() Pierwsze kocham Cię było po dwóch miesiącach, i od tego czasu mówimy to sobie codziennie, nawet parę razy dziennie, i w ogóle te słowa i czyny nie straciły swojej mocy. Najbardziej uwielbiamy moment kiedy kładziemy się razem do snu, w sumie od zawsze do teraz, śpimy całą noc przytuleni ![]() ![]() Narzeczony miał już swoją miłość, mówił że tak się jemu wydawało do czasu aż nie poznał mnie. Oby już tak zostało ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jakie kochane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.