|
|||||||
| Notka |
|
| Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jakie studia po roz. polskim i angielskim?
Jakie studia polecacie po polskim i angielskim rozszerzonym?
Myślałam o bezpieczeństwie narodowym w białymstoku.Może ktoś akurat to studiuje i może mi trochę podpowiedzieć?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
na przekór do celu
|
Dot.: Jakie studia po roz. polskim i angielskim?
Cytat:
Co byś chciała robić po bezpieczeństwie narodowym, gdzie być pracowała? Takie kwestie trzeba rozpatrywać długoplanowo
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ze względu na to co będę zdawała na maturze na rozszerzeniu tam mogę się wybierać .. przecież z rozszerzonym polakiem wątpię, że przyjeliby mnie do jakiejś politechniki Jestem na profilu językowym i nie bardzo mam co zdawać oprócz tych przedmiotów .Teraz wiem, że mogłam iść na inny profil..ale człowiek mądry zawsze po fakcie . I tak się zastanawiam gdzie wgl mnie przyjmą z takimi rozszerzeniami
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
EDUkator
|
Cytat:
![]() Zawsze możesz zrobić przerwę i podejść do matury z czegoś innego. Pod warunkiem, że znajdziesz coś co chcesz studiować.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Jedyne, co mi przychodzi na myśl, to jakaś filologia, psychologia.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę siebie w pracy, w której nie będę siedziała za biurkiem a raczej będę pracowała z ludźmi. Lubię przewodzić, negocjować i oczywiście jestem otwarta na kontakty międzyludzkie. Może stosunki międzynarodowe to dobry wybór ..i rozszerzenia by pasowały jak ulał
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Po sm jest jakieś 80% szans na typowo urzędniczą pracę. Zresztą, nawet negocjatorzy lwią część czasu spędzają w papierach na przygotowaniach.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam starszego rodzeństwa, więc nie ma mi kto podpowiedzieć.. matura w sumie za rok i 3 miesiące ..a ja nie wiem nawet dokładnie co chce w życiu robić. Czasami śmieszy mnie to, że mając 18 lat dalej czuję się jak dziecko i uciekam od rozmów na temat przyszłości . Bardzo lubię angielski i polski z geografią nie miałam problemów(nowy system nauczania i geografię miałam tylko w 1 klasie liceum), więc uważam, że z dobrym vademecum dam radę w rok ogarnąć materiał do matury. Na pewno nie chcę iść na żadne filologie.. tylko co poza tym mi zostaje ? Bezpieczeństwo wewnętrzne itp .. ale często praca w policji nie jest taka przyjemna jak się wydaję na pierwszy rzut oka.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

Myślałam o bezpieczeństwie narodowym w białymstoku.Może ktoś akurat to studiuje i może mi trochę podpowiedzieć?

ze względu na to co będę zdawała na maturze na rozszerzeniu tam mogę się wybierać .. przecież z rozszerzonym polakiem wątpię, że przyjeliby mnie do jakiejś politechniki