|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Patent na pieniądze
Mam pytanie ...ale najpierw napisze o co chodzi ....chce sprzedać mój telefon i kupic inny ale p sprzedazy starego bede musiała troche dołożyc do nowego telefonu i problem tkwi w tym ze mama mi raczej pieniedzy nie dołozy a ja raczej nie chce jej obciazać bo płaci mi za szkołe co miesiac itd. I mam pytanie takie...czy macie jakis sposób na uzbieranie pieniedzy w dłuzszym lub krótszym czasie.... ?? Bede bardzo wdzieczna jeśli sie ze mna podzielicie waszymi "patentami"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Patent na pieniądze
Świnka skarbonka. Serio. Codziennie 5, 2 czy 1 zł i za jakiś czas uzbiera się odpowiednią kwotę. To patet na dłuższe zbieranie.
A w krótkim czasie: dodatkowa praca albo wygrana w totka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jak coś dobrze umiesz spróbuj dawać z tego korepetycje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
rozdawanie ulotek reklamowych na ulicy, jesli mieszkasz w wiekszym miescie to wiem ze chetnie zajmuje sie tym multikino, ale tez telefonia komorkowa lubi sie reklamowac moze jakies wieksze znane sklepy, ok 50 zł dziennie mysle ze sie zarobi (przynajmniej kilka lat temu ja tyle dostawalam jak sobie dorabialam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.