Modelka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-13, 16:21   #1
Veni
Raczkowanie

Modelka

z gory mowie szukalam w archiwum ale nic nie znalazlam ciekawego mianowicie chcialam was spytac czy znacie jakies dobre agencje modelek w okolicach katowic jakie kryteria trzeba spelniac i na co zwracaja uwage w takich agencjach i po trzecie czy mam jakies szanse ze wzrostem 177/178cm i o wymiarach 87/59/87?? z gory wam dziekuje

P.S. mam 15 lat czy nie jest to zamalo?
Veni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 16:53   #2
Ines1985
Zakorzenienie

Dot.: Modelka

Cytat:
Napisane przez Veni
z gory mowie szukalam w archiwum ale nic nie znalazlam ciekawego mianowicie chcialam was spytac czy znacie jakies dobre agencje modelek w okolicach katowic jakie kryteria trzeba spelniac i na co zwracaja uwage w takich agencjach i po trzecie czy mam jakies szanse ze wzrostem 177/178cm i o wymiarach 87/59/87?? z gory wam dziekuje

15 lat to nie za mało ale musisz miec zgode rodzicow lub opiekunów. Wzrost i wymiary tez masz ok. Musisz miec ciekawa twarz i trafic na dobra agencje.
Byly wątki na temat agencji modelek, doskonale pamietam .
Mozesz tez zjechac na dol strony i tam masz ramke "podobne wątki". W wątku "modelka...jak przekonać" (czy jakos tak) tez masz kilka dobrych rad .

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 17:28   #3
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Veni

Hej

Wydaje mi się, że w Katowicach nie ma żadnej agencji, a co do okolic nie wiem.

Wymiary natomiast jak na modelkę masz IDEALNE (co ja bym dała za takie...) )

Wiele modelek zaczyna w wieku 15 lat

Powodzenia
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 18:43   #4
Veni
Raczkowanie

serdeczne dzieki za pomoc co do wymiarow to czasami to przeklenstwo zero ciuchow na mnie
Stary 2005-11-13, 19:52   #5
aleksandra999
Wtajemniczenie

Veni,napisz do naczelnej Wizażowej modelki Brand New Star
To światowa sława w tej dziedzinie i na pewno udzieli Ci wielu cennych wskazówek.
A właśnie...Obiecała wkleić swoje zdjęcia z pokazów,Playboya i Vogue.Tylko,że na razie
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 20:35   #6
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

Cytat:
Napisane przez aleksandra999
To światowa sława w tej dziedzinie i na pewno udzieli Ci wielu cennych wskazówek.
A właśnie...Obiecała wkleić swoje zdjęcia z pokazów,Playboya i Vogue.Tylko,że na razie
Chciałam właśnie skierować Veni do tej samej wizażanki
Veni - nie mogłaś lepiej trafić, BNS udzieli Ci informacji na temat światowej kariery w modellingu
Złośnica81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 22:00   #7
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Wciąż pamietasz ?
Ja też.
I czekam...
czekam...
czekam....
Mam nadzieje ze sie nie zestarzeje w trakcie tego oczekiwania.

Stary 2005-11-13, 22:33   #8
WioletaM
Zakorzenienie

W Katowicach jest znana agencja modelek "Alexandra".
http://www.alexandra.com.pl/
WioletaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 01:53   #9
aleksandra999
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Wciąż pamietasz ?
Ja też.
I czekam...
czekam...
czekam....
Mam nadzieje ze sie nie zestarzeje w trakcie tego oczekiwania.

Ines,pamiętliwa ze mnie cholera
Stary 2005-11-14, 08:46   #10
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WioletaM
W Katowicach jest znana agencja modelek "Alexandra".
http://www.alexandra.com.pl/

to agencja promocji ,lepiej zglosic sie do agencji modelek ktore zajmuja sie tylko modelkami a nie organizuja imprez.
zapewne takie sa tylko w wawie ale moze warto pojechac i sie tam pokazac.

w agencjach promocji zazwyczaj pracuja takie pseudo -modelki ktore stoja w marketach na promocjach a to chyba nie zalicza sie do modelingu.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 16:11   #11
WioletaM
Zakorzenienie

Kiedyś interesowałam się tą agencją i prowadzili nabór modelek. Ale to było ponad 10 lat temu, więc nie wiem jak jest teraz.
Stary 2005-11-14, 16:12   #12
WioletaM
Zakorzenienie

Veni, wysłałam Ci PW.
Stary 2005-11-14, 16:24   #13
Veni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WioletaM
Veni, wysłałam Ci PW.
wiem wiem przeczytalam i odpisalam jeszcze raz dziekuje za trud
Stary 2005-11-14, 17:22   #14
Brand New Star
Raczkowanie

Aleksandra trzy dziewiatki -jak zwykle "urocza".bardzo bardzo chcesz byc blyskotliwa ale kiepsciutko kotkuzal mi cie-nie tylko oglady ci brak ale i nad imidzem moznaby popracowac-to taka mala rada od Naczelnej Modelki.cieszysz sie?przykro mi ze pozostawiam ciebie i reszte kwoczek w takim napieciu-ale widzisz-takie "brzydkie"te redakcje ze nie chca z dnia na dzien wydawac zdjec-jest cos takiego jak kolejnosc edycji -i to ze wiem ze mnie wybrali na okladke nie oznacza automatycznie ze jutro wkleje ci tu swoje zdjecie.co oczywiscie byloby pierwsza rzecza jaka bym zrobila.lol.ale co sie odwlecze to nie uciecze ,jak mowia starzy Polacy.takze be patient.aha moze jeszcze moj wizerunek podrazni cie na billboardach z bielizna.D
do autorki-wzrost i wymiary masz ok,wiek rowniez.wyslij swoje zdjecia do ktorejs z warszawskich agencji,najlepiej jak najbardziej naturalne,bez makijazu,w prostych ciuchach.jak beda zainteresowani to beda wiedziec co zrobic.ech,coz za sensacja ze sie przyznalam co robie.teraz kazda bedzie lazic za mna i lapac mnie za slowka,jakie to typowe...
Stary 2005-11-14, 17:33   #15
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brand New Star
Aleksandra trzy dziewiatki -jak zwykle "urocza".bardzo bardzo chcesz byc blyskotliwa ale kiepsciutko kotkuzal mi cie-nie tylko oglady ci brak ale i nad imidzem moznaby popracowac-to taka mala rada od Naczelnej Modelki.cieszysz sie?przykro mi ze pozostawiam ciebie i reszte kwoczek w takim napieciu-ale widzisz-takie "brzydkie"te redakcje ze nie chca z dnia na dzien wydawac zdjec-jest cos takiego jak kolejnosc edycji -i to ze wiem ze mnie wybrali na okladke nie oznacza automatycznie ze jutro wkleje ci tu swoje zdjecie.co oczywiscie byloby pierwsza rzecza jaka bym zrobila.lol.ale co sie odwlecze to nie uciecze ,jak mowia starzy Polacy.takze be patient.aha moze jeszcze moj wizerunek podrazni cie na billboardach z bielizna.D
Karygodne jak te wszystkie gazety postepuja z modelkami!
Tyle sukcesów masz na koncie a nawet jednego swojego profesjonalnego zdjecia z jakiejs sesji nie masz na komputerze?
To przykre, ze nawet nie uraczą Cie zapisanym na plytce efektem Twojej ciezkiej pracy.

Stary 2005-11-14, 18:04   #16
aleksandra999
Wtajemniczenie

Cytat:
Aleksandra trzy dziewiatki -jak zwykle "urocza".bardzo bardzo chcesz byc blyskotliwa ale kiepsciutko kotkuzal mi cie-nie tylko oglady ci brak ale i nad imidzem moznaby popracowac-to taka mala rada od Naczelnej Modelki

O...I tutaj mnie zasmuciłaś.Pod remizą we wsi rodzinnej zawsze mi chłopacy mówili,żem kunktetna dziewuszka jest.A tu bęc ...Tera do miasta jechać trza do psychologów uczonych coby mi lek na te mojo depresję zapisali.
Somsiad jeden też miał tak,tabletki niebieskie o nazwie wiagra takie mu zapisali,weselszy od razu się zrobił i całe dnie z krowom swą spędzać zaczął.

Cytat:
.cieszysz sie?przykro mi ze pozostawiam ciebie i reszte kwoczek w takim napieciu-
Pozdrawiam kwoczki

Brand,jesteś szczęśliwą osobą.Szczęśliwą,spełnion ą,atrakcyjną,ja Ci zazdroszczę i jestem zawistna...Pozwolę sobie na małe zwierzenie...Jak byłam mała rodzice wieszali mi na szyi kiełbasę żeby pies chciał sie ze mną bawić...Podejrzewam ,ze to leży u podstaw moich problemów...
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Stary 2005-11-14, 18:13   #17
paula78
Zakorzenienie

aleks999-jestes boska

Stary 2005-11-14, 18:14   #18
Brand New Star
Raczkowanie

oj Ines-moze zajmij sie stanem swojej cery co?alez tak-oczywiscie,mam pelno zdjec zrobionych na potzreby wizazowych kwoczek zeby sie wystawiac do oceny tak szacownemu gremium oraz UDOWADNIAC ze jestem kim jestem.zastanow sie co mowisz.nie mam zadnego obowiazku niczego tobie ani tobie podobnym dowodzic.takze wyluzuj-pamietaj ze stres zle dziala na cere.
alex-jeszcze nie widzialam zeby ci sie jakakolwiek dziewczyna w ktorymkolwiek watku podobala.krytykujesz rowno kazda laske.od razu widac co cie boli.dlatego twoje napasci i zle ukryta zawisc niezmiernie mnie bawia.
Stary 2005-11-14, 18:17   #19
aleksandra999
Wtajemniczenie

Cytat:
dlatego twoje napasci i zle ukryta zawisc niezmiernie mnie bawia.
Jezu!!!!!!!Mnie też...jesteśmy jak jang i jung!!! Dopełniamy sie idealnie!
Myślę,że możemy być mentalnymi siostrami...
Stary 2005-11-14, 18:18   #20
aleksandra999
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula78
aleks999-jestes boska
To dlatego,ze do dziś szkoda mi tej psiny ,pozdrowionka
Stary 2005-11-14, 18:19   #21
paula78
Zakorzenienie

Brand to prosze cie zaspokoisz moja ciekawosc ,zamiesc chociaz jedno zdjecie lub daj jakąs wskazówke ,prosze!!!

Stary 2005-11-14, 18:25   #22
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
oj Ines-moze zajmij sie stanem swojej cery co?alez tak-oczywiscie,mam pelno zdjec zrobionych na potzreby wizazowych kwoczek zeby sie wystawiac do oceny tak szacownemu gremium oraz UDOWADNIAC ze jestem kim jestem.zastanow sie co mowisz.nie mam zadnego obowiazku niczego tobie ani tobie podobnym dowodzic.takze wyluzuj-pamietaj ze stres zle dziala na cere.
Ale mi dokopalas

Nie wiem czemu tak sie oburzasz. Tu nikt Cie nie zmusza do zamieszczania zdjec... Ty sama zaproponowalas ze mozesz to zrobic. Wiec czekamy .
A wyluzowana jestem bardzo . Naprawde myslisz ze twoj domniemany sukces mnie stresuje?
No coz... Mysl co chcesz.
Mnie naprawde nie interesuje co ty sobie myslisz na mój temat .

Jak dla mnie mozesz byc nawet Claudią Schiffer- ciekawego rozmowcy w Tobie nie widze, za bardzo jestes skupiona na sobie i swoich "sukcesach". I wlasciwie tylko o tym potrafisz pisać. A nie potrafisz tego oprzec na ani jednym zdjeciu czy tytule gazety w ktorej moznaby Cie bylo zobaczyc.
Wiec nie dziw sie ze nie kazdy Ci wierzy.

Kwoczka (coz za urocze słowo )

Stary 2005-11-14, 18:40   #23
Veni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ines1985

Jak dla mnie mozesz byc nawet Claudią Schiffer- ciekawego rozmowcy w Tobie nie widze, za bardzo jestes skupiona na sobie i swoich "sukcesach". I wlasciwie tylko o tym potrafisz pisać. A nie potrafisz tego oprzec na ani jednym zdjeciu czy tytule gazety w ktorej moznaby Cie bylo zobaczyc.
Wiec nie dziw sie ze nie kazdy Ci wierzy.

Kwoczka (coz za urocze słowo )
zgadzam sie z tym
Stary 2005-11-14, 18:52   #24
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Tobie nie widze, za bardzo jestes skupiona na sobie i swoich "sukcesach".
wystarczy spojrzec na nick

Stary 2005-11-14, 19:29   #25
Rodolphe Lindt
Zadomowienie

Cytat:
alex-jeszcze nie widzialam zeby ci sie jakakolwiek dziewczyna w ktorymkolwiek watku podobala.krytykujesz rowno kazda laske.od razu widac co cie boli.dlatego twoje napasci i zle ukryta zawisc niezmiernie mnie bawia.
Droga Star
Znam chyba wszystkie fotki Ines ktore istnieja na wizażu i na wszystkich slicznie wyglada Kiedys przypadkowo przeczytalam Twoj watek na temat kariery w modelingu i rzeczywiscie bardzo chcialas sie pochwalic swoimi osiagnieciami (zdjeciami) , nie wiem co bylo dalej bo przestalam to sledzic ale skoro dziewczyny mowia ze nic nie ma to chyba nie pokazalas. Widzisz ja sobie siedze tu z niedzwiedziami, nie wychodze z lasu i bardzo chetnie bym popodziwiala jaka gwiazde mamy na wizazu. Ja nigdy niestety nie zostane modelka
Rodolphe Lindt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 20:13   #26
satine
Zadomowienie

[QUOTE=aleksandra999]O...I tutaj mnie zasmuciłaś.Pod remizą we wsi rodzinnej zawsze mi chłopacy mówili,żem kunktetna dziewuszka jest.A tu bęc ...Tera do miasta jechać trza do psychologów uczonych coby mi lek na te mojo depresję zapisali.
Somsiad jeden też miał tak,tabletki niebieskie o nazwie wiagra takie mu zapisali,weselszy od razu się zrobił i całe dnie z krowom swą spędzać zaczął.

QUOTE]

satine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 21:57   #27
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodolphe Lindt
Droga Star
Znam chyba wszystkie fotki Ines ktore istnieja na wizażu i na wszystkich slicznie wyglada
Bardzo Ci dziekuje Rodolphe Lindt
Nasza Star myslala chyba, ze moja cera jest moim tak strasznym kompleksem, ze sie rozpłacze i umilkne kiedy mi tak napisze .
Ale ja sie tylko usmiechnelam i polknelam antybiotyk - przy okazji dziekuje Brand New Star ze mi przypomnialas abym zadbala o cere bo ostatnio cos czesto zdarzalo mi sie zapomniec o lekarstwie .

Stary 2005-11-14, 23:36   #28
Gonia1
Zakorzenienie

Cytat:
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 23:40   #29
Gonia1
Zakorzenienie

Cytat:
O...I tutaj mnie zasmuciłaś.Pod remizą we wsi rodzinnej zawsze mi chłopacy mówili,żem kunktetna dziewuszka jest.A tu bęc ...Tera do miasta jechać trza do psychologów uczonych coby mi lek na te mojo depresję zapisali.

Pozdrawiam kwoczki

Brand,jesteś szczęśliwą osobą.Szczęśliwą,spełnion ą,atrakcyjną,ja Ci zazdroszczę i jestem zawistna...Pozwolę sobie na małe zwierzenie...Jak byłam mała rodzice wieszali mi na szyi kiełbasę żeby pies chciał sie ze mną bawić...Podejrzewam ,ze to leży u podstaw moich problemów...
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Aleks, przestań
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 11:59   #30
aleksandra999
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gonia1
Aleks, przestań

Goniu,wybacz...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości