|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Garnitur w odcieniach niebieskiego - jaka suknia? Pomocy!
Witam, piszę tu po raz pierwszy ale liczę na Waszą pomoc!
Ślub w sierpniu, a więc jest jeszcze trochę czasu, ale rozglądam się już za suknią ślubną. Mam na oku kilka modeli, wiem że będzie to bardzo lekka i zwiewna suknia z muślinowym dołem (bez koła i halki) i trochę bardziej bogatą górą, ozdobioną koronką. Ale problem pojawia się z doborem.. koloru. Mój Narzeczony świetnie wygląda w niebieskim. I nieważne czy jest to kolor chabrowy, kobaltowy czy szafirowy - prezentuje się jak milion dolarów. Jeśli go poproszę, dostosuje oczywiście kolor swojego garnituru pod moją suknię, ale chciałabym byśmy oboje czuli się komfortowo i prezentowali jak najlepiej. I teraz pytanie do Was, moje drogie - jaki kolor sukni pasuje do niebieskiego garnituru? Wiem, że na pewno klasyczna biel. Zresztą o takie sukience zawsze marzyłam ale jakoś w salonach tej śnieżnobiałej bieli w wymarzonym przeze mnie kroju jest jak na lekarstwo. Poza tym mam dość ciepłą urodę, wiec boję się że ta śnieżnobiała biel może na mnie źle wyglądać. Czy sądzicie że ivory/śmietankowa biel/jasne ecru pasuje do niebieskiego garnituru? Jeśli tak to w jakim odcieniu niebieskiego i jaki kolor koszuli należałoby dobrać? będę wdzięczna za każdą poradę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Garnitur w odcieniach niebieskiego - jaka suknia? Pomocy!
Myślę, że ecru i złamana biel (off white) też będą dobrze wyglądać - do każdej z tych propozycji kolorystycznych, które podałaś. Co do koszuli u mężczyzny, to jestem za śnieżnobiałą, niezależnie od odcienia Twojej sukni.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Kolor sukni dopasuj do swojego typu urody. Ja miałam suknię w kolorze ivory, a mąż granatowy garnitur i śnieżnobiałą koszulę. Zapewniam, że na zdjęciach wygląda to bardzo dobrze, nic się nie gryzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tez mi sie wydaje, ze suknie pod swoją urode dobierz, nie pod garnitur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.