|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
Nowy program Kosmetyk Wszechczasów
Jak to ja - nieco złośliwie [img]icons/icon12.gif[/img] - zaostrzę Wam apetyciki na nowy program do obsługi katalogu Kosmetyk Wszechczasów. Mam nadzieję, że w przeciągu dwóch tygodni uda mi się ukończyć nad nim prace (program już pracuje, w tej chwili jest mocno testowany), a tutaj krótka lista jego nowych możliwości:
<ul>[*]KW będzie zintegrowane z Forum Plotkowym. Czyli przeglądając kosmetyki będziecie mogły rozpocząć wątek o konkretnym kosmetyku - na przykład pytać, gdzie można do kupić i tak dalej - i KW będzie pamiętać gdzie jest ten wątek i zbierać w tym samym miejscu wszystkie pytania i odpowiedzi. [img]icons/icon7.gif[/img] W ten sposób unikniemy sytuacji, kiedy wiele osób wpisując ocenę pyta się o możliwość jego kupna, cenę, dodatkowe opinie. Na forum jest to jak najbardziej możliwe - i - co najważniejsze - nie musicie 2x zadawać tego samego pytania [img]icons/icon7.gif[/img][*]W każdej kategorii będzie można zapoznać się z najlepiej oceniamymi kosmetykami - np. z 3 najlepszymi podkładami, 3 najlepszymi korektorami itd. Czyli będziemy znali już nie tylko kosmetyk który wygrał spośród wszystkich kategorii, ale również kosmetyki z poszczególnych działów będą miały swoich faworytów.[*]Zdjęcia kosmetyków będą powiększalne - czyli będziecie mogły przyjrzeć się dokładniej nowościom w KW (pod warunkiem, że ktoś z redakcji dokopie się do dobrej jakości zdjęć...)[*]Wszędzie na listach (tak jak na głównej stronie) będą widoczne ikonki kosmetyków - ich pomniejszone zdjęcia - dla lepszej orientacji w katalogu [img]icons/icon7.gif[/img][*]Użytkowniczki przeglądarek Netscape nie będą miały problemów z wyświetlaniem katalogu, naprawiono już większość błędów w oprogramowaniu...[*]oprócz tego coś około 100 poprawek programu, nowe statystyki (np. najczęściej oglądane kosmetyki), szybciej ładujące się strony... i wiele wiele innych (wszystkiego Wam nie mogę powiedzieć, coś muszę zostawić sobie w zanadrzu [img]icons/icon12.gif[/img] )[/list] Brzmi nieźle? [img]icons/icon35.gif[/img] ZLO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Nowy program Kosmetyk Wszechczasów
Jak to ja - nieco złośliwie [img]icons/icon12.gif[/img] - zaostrzę Wam apetyciki na nowy program do obsługi katalogu Kosmetyk Wszechczasów. Mam nadzieję, że w przeciągu dwóch tygodni uda mi się ukończyć nad nim prace (program już pracuje, w tej chwili jest mocno testowany), a tutaj krótka lista jego nowych możliwości:
<ul>[*]KW będzie zintegrowane z Forum Plotkowym. Czyli przeglądając kosmetyki będziecie mogły rozpocząć wątek o konkretnym kosmetyku - na przykład pytać, gdzie można do kupić i tak dalej - i KW będzie pamiętać gdzie jest ten wątek i zbierać w tym samym miejscu wszystkie pytania i odpowiedzi. [img]icons/icon7.gif[/img] W ten sposób unikniemy sytuacji, kiedy wiele osób wpisując ocenę pyta się o możliwość jego kupna, cenę, dodatkowe opinie. Na forum jest to jak najbardziej możliwe - i - co najważniejsze - nie musicie 2x zadawać tego samego pytania [img]icons/icon7.gif[/img][*]W każdej kategorii będzie można zapoznać się z najlepiej oceniamymi kosmetykami - np. z 3 najlepszymi podkładami, 3 najlepszymi korektorami itd. Czyli będziemy znali już nie tylko kosmetyk który wygrał spośród wszystkich kategorii, ale również kosmetyki z poszczególnych działów będą miały swoich faworytów.[*]Zdjęcia kosmetyków będą powiększalne - czyli będziecie mogły przyjrzeć się dokładniej nowościom w KW (pod warunkiem, że ktoś z redakcji dokopie się do dobrej jakości zdjęć...)[*]Wszędzie na listach (tak jak na głównej stronie) będą widoczne ikonki kosmetyków - ich pomniejszone zdjęcia - dla lepszej orientacji w katalogu [img]icons/icon7.gif[/img][*]Użytkowniczki przeglądarek Netscape nie będą miały problemów z wyświetlaniem katalogu, naprawiono już większość błędów w oprogramowaniu...[*]oprócz tego coś około 100 poprawek programu, nowe statystyki (np. najczęściej oglądane kosmetyki), szybciej ładujące się strony... i wiele wiele innych (wszystkiego Wam nie mogę powiedzieć, coś muszę zostawić sobie w zanadrzu [img]icons/icon12.gif[/img] )[/list] Brzmi nieźle? [img]icons/icon35.gif[/img] ZLO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Re: Nowy program Kosmetyk Wszechczasów
Dla mnie bomba! [img]icons/icon20.gif[/img]
My hero! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dla mnie bomba! [img]icons/icon20.gif[/img]
My hero! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
calkiem zadowalajaco.....hiihi... .......ssssssssssssssssss suuuuuuuuuuuuuuppppppppee eeeeeeeeeeeeeer
![]() czekamy na zmiany...[img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
calkiem zadowalajaco.....hiihi... .......ssssssssssssssssss suuuuuuuuuuuuuuppppppppee eeeeeeeeeeeeeer
![]() czekamy na zmiany...[img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy program Kosmetyk Wszechczasów
ale historie wyciągnełam.........
![]() Ciekawam, czy Zło przypuszczał , że 4 lata później KWC rozrośnie i spopularyzuje sie do taaaaaaaaakich rozmiarów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mam wielką prośbę do Moderatora lub tych, którzy zarządzają stroną. Była kiedyś w KWC taka świetna opcja "porównaj z innymi". Dzięki temu nawet jeśli nie było kosmetyków, które spełniały kryteria na "najlepsze w kategorii", można było łatwo odnaleźć te najlepiej oceniane. Poza tym nie zawsze chcę się ogrniczać w poszukiwaniach do tych, które się się znajdą na "liście wspaniałych". Teraz pozostaje mi wyszukiwanie kosmetyków z całej listy, a to już mocno czasochłonne. Byłabym wniebowzięta, gdyby tamto ułatwienie powróciło do łask.
Serdecznie pozdrawiam, Iza
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Gratuluję wszystkich ulepszeń! Moja uwaga to drobna sprawa. Dzięki KWC już nie kupuję kosmetyków w ciemno.
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moosey - zajrzyj na forum techniczne dla KWC i tam zapytaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ale stary wątek
![]() a ten program niestety nie działa, a juz raz pisałam czy nie dało by się "wrócic" do czegoś takiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.