|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
POMOCY- anoreksja
Cześć
Czy są tu osoby które poradziły sobie z Anoreksją? Jak walczyć? Jak radzić sobie z myślami? Jak długo trwa leczenie? Błagam o jakieś wskazówki. Choruję 7 lat i już nie mam sił :'( |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: POMOCY- anoreksja
Kochana ja choruje na anoreksje 30 lat od dwoch sie lecze radze abys udala sie do terapelty i podjela terapie jest ciezko rez lepiej raz gorzej czekam aktualnie na leczenie w Krakowie to dla mnie ostatnia szansa mam nadzieje ze sie doczekam napisz czy wogole sie leczysz czy prubujesz sama walczyc sciskam mocno
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
leczę się ale bez efektów. Gdzie w Krakowie jeśli mogę wiedzieć??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Jesteś jeszcze młoda i masz duże szanse na wyleczenie wieże że jak będziesz uczęszczała regularenie na trapię to stopniowo będzie lepiej ja już nie mam takiego szczęscia ale walczę i mam nadzieję że chociaż teochę się ustabilizuję.Musisz zadzwonić do dr.Curyło nr124248734 sory ,że tak dziwnie piszę ale klawiatura szwankuje powiec mu że chcesz się umówić na konsultację,że bardzo chcesz się leczyć nie zrażaj się bo on jest trochę ostry ale w ten sposób wyczówa kto chce się naprawdę leczyć i po krótkiej rozmowie wyznaczy ci termin. Sama bardzo się boję ale od swojej terapełtki wiem ,że w sprawach anoreksji jest najlepszy ona sama mi jego poleciła czymam za ciebie kciuki i proszę daj znać jak zadzwonisz i w ogóle co u ciebie, jak sobie radzisz. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wątek zamykam bo tutaj jest sporo takich
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.