|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sztuczne rzęsy
założyłam sobie z tydzień temu sztuczne rzęsy... były piękne... lecz niestety podczas snu je ciągle drapię... potrafię budzić się 10 razy w nocy z palcem który trze rzęsy co przyczynia się do ich wypadania...(mniej więcej 4 na noc) moje inne znajome ze sztucznymi rzęsami nie mają tego problemu...
może wy tak miałyście? możecie mi coś poradzić? bo chyba zacznę sobie na noc ręce wiązać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: sztuczne rzęsy
Jeśli załozylasz sobie sztuczne rzęsy drogeryjne za pare złotych to..
![]() ![]()
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja mialam niedawno sztuczne rzesy ale po 1,5 tygodnia odrosly juz moje wlasne sztuczne staly sie za ciezkie i zle to wygladalo zaczynalo mnie draznic jesli chodzi o twoj problem to faktycznie nie dobrze ze tak sie dzieje musisz jakos nad tym zapanowac, mam pytanie czy swoje naturalne rzesy tez "wyrywasz" w nocy? masz przedluzone metoda 1:1?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja mam przedłużone rześy metodą 1;2 i też po pierwszej nocy znalazłam kilka na poduszce;/ a propo ..jak o nie dbacie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nataliaaax3 napisz może coś więcej, jaką metodą przedłużałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja myślę że rzęsy mogły byc sklejone i kiedy rosną jedna ciągnie drugą i dlatego czuje sie dyskomfort i odruchowo się grzebie przez sen
( łoooo matko! gdzie moje przecinki!! ;/) wstyd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Człowiek to jednak mądry po szkodzie. Ale jak się pierwszy raz ma makijaż full options to tak jest. Miałam przyklejone sztuczne rzęsy, myślałam, że to są jednorazówki (nie przyszło mi do głowy, że można je zakładać na kilka dni) i kiedy zmywałam makijaż to nic nie pomagało ani mydło, ani płyn do demakijażu, ale jakoś się udało. Pewnie to były te na kilka dni
![]() Edytowane przez olamona80 Czas edycji: 2015-12-23 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.