Chłopak ma problem z prezerwatywą?
Od niedawna się spotykam z nowym chłopakiem, próbowaliśmy niedawno po raz pierwszy uprawiać seks, ale po założeniu gumki on zaczął mieć problemy ze wzwodem. Tłumaczył się, że to "przez alkohol".
Kilka dni później próbowaliśmy jeszcze raz i tym razem już nie miał takich problemów, ale długo nie mógł dojść, w końcu bez wyjaśnienia przerwał i nagle ściągnął prezerwatywę. Bardzo dziwnie się poczułam, zaczął się przy mnie masturbować i tak doszedł, przy czym bez pytania mnie o zdanie oblał mnie spermą i jeszcze miałam potem problem jak to wszystko sprać z kołdry. Nieprzyjemnie się poczułam. Przesadzam? Nie wiem właściwie o co chodziło, miałam wcześniej tylko jednego partnera i nigdy nie robił czegoś takiego. To możliwe, że nowy chłopak ma jakieś problemy przez masturbację?
Dodam, że on na początku w ogóle nie pomyślał, że trzeba założyć gumkę przed penetracją (!) i nawet ich ze sobą nie przywiózł, ja musiałam mu dać. Jakby uważał, ze antykoncepcja to tylko problem laski, a choroby weneryczne nie istnieją :/ Jakoś mnie to wszystko zniesmaczyło - przesadzam?
|