|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dobre przyzwyczajenie?
Hej, może gdzieś wątek był jednakże nie znalazłam? Gdzieś i kiedyś obiło mi się o uszy, że istnieje to dobrze przyzwyczajenie, to z miłością... Kochane, powiedzcie, jak to jest? Czy istnieje coś takiego? Jestem z partnerem ok. 3 lat jednakże zauważam i odczuwam pierwsze symptomy przyzwyczajenia, czy to zawsze musi oznaczać koniec związku? Dodam, że ja wiem i czuję, że go kocham. Super się dogadujemy na codzień.
![]() Edytowane przez Novakovskax3 Czas edycji: 2015-11-28 o 11:43 Powód: Złe słownictwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobre przyzwyczajenie?
Dlaczego mialby to koniec zwiazku? Chcesz go zakonczyc?
Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nieee, właśnie nie! Ale jakoś tak kojarzy mi się to słowo źle... Przyzwyczajenie = wypalenie. Boję się, że się wypalimy nawet jeśli bardzo się kochamy i bardzo dobrze się dogadujemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A czemu mialoby sie to stac? Wypalenie a przyzwyczajenie to dwie rozne rzeczy przeciez... Przyzwyczajamy sie do wielu rzevzy w naszym zyciu i to chyba nie zanczy, ze przez to mamy sie ochote ich pozbywac. Nie mylmy tych 2 pojec. Skoro sie kochacie i dogadujecie to szukasz problenu i dziury w calym predzej
![]() Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Trochę się boję, bo wielu ludzi po paru latach okazuje się, że są tylko do siebie przyzwyczajeni. Masz rację, szukam dziury w całym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.