| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-12-25, 20:31 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-12 
				 | ślub i wesele a wypadek mamy

Dziewczyny, proszę o pomoc bo chyba zwariuje...  2.07.2016 ma się odbyć Nasz ślub. Niestety, w międzyczasie wydarzyła się przykra sytuacja w rodzinie,moja mama miała wypadek samochodowy, od 2 miesięcy przebywa w szpitalu w stanie śpiączki  Stan mamy jest ciężki, niestety nie ma żadnej poprawy ale nie jest i gorzej.Co byście zrobiły na moim miejscu? Przełożyć ślub? jeśli tak to na kiedy? Czy mimo wszystko nie zmieniać daty? będę wdzięczna za pomoc | 
|     |   | 
|  2015-12-26, 12:11 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-02 
				 | 

Dot.: ślub i wesele a wypadek mamy

Bardzo mi przykro z powodu Twojej mamy, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. To jest taka decyzja, której nikt nie może podjąć za Ciebie i jakkolwiek postanowisz - masz do tego prawo. Jeśli zdecydujesz się o przełożeniu ślubu, to praktycznie rzecz ujmując dobrze byłoby się☠zająć tym jak najszybciej.

__________________ JaninaDaily.com, człowiek-sarkazm | 
|     |   | 
|  2015-12-26, 12:37 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Ciężka sprawa. Przykro mi   . A planujecie sam ślub, małe przyjęcie, czy wesele? Jeśli sam ślub, czy ślub + obiad to chyba bym nie przekładała, ale nad weselem bym się bardzo poważnie zastanowiła. Ja chyba wolałabym na razie odłożyć wesele na potem niż mieć świadomość, że mama leży chora w szpitalu, czy w domu. Do lipca niby jeszcze bardzo dużo czasu, ale z drugiej strony nigdy nic nie wiadomo. A jak już nic nie będziesz mogła wymyślić to pomyśl, co Twoja mama by wolała. 
				__________________ Kosmetyki, ubrania i dodatki  - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=831247 Książki, filmy, CD, kasety  - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post57613011 Edytowane przez Terha Czas edycji: 2015-12-26 o 12:40 | 
|     |   | 
|  2015-12-26, 17:47 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-12 
				 | 

Zaplanowane jest wesele, jednak wiem że w tym momencie wesele nie wchodzi w grę.

| 
|     |   | 
|  2015-12-26, 19:44 | #5 | 
|  ReklaMO(D)żerca.  Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Sytuacja trudna, bardzo mi przykro.  Chyba nie przekładałabym ślubu. Odpuściłabym sobie wesele całkowicie, ale ślub bym wzięła. Do lipca pozostało sporo czasu, sytuacja z mamą może się jeszcze bardzo zmienić. | 
|     |   | 
|  2015-12-26, 19:55 | #6 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

ciężka sytuacja   ja bym ślubu nie przekładała, zrezygnowałabym z wielkiego wesela i zaprosiła gości na obiad + tort. | 
|     |   | 
|  2015-12-27, 20:18 | #7 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-09 
				 | 

w Twojej sytuacji ślubu bym nie przekładała, zrezygnowałabym z wesela.  Może tylko obiad. | 
|     |   | 
|  2015-12-28, 14:59 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Popieram.

__________________ www.pmiska.pl | 
|     |   | 
|  2015-12-29, 20:57 | #9 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2015-11 
				 | 

Bardzo przykro mi z powodu Twojej mamy .Do lipca cala sytuacja się jeszcze może bardzo zmienić. Masz jeszcze na podjęcie decyzji ale może wystarczy zaproosić tylko najbliższych na obiad i tory i nie odwoływać ślubu

| 
|     |   | 
|  2016-01-05, 10:10 | #10 | 
| LaraSaya | 

trudno jest znaleźć dobry pomysł, przepraszam

| 
|     |   | 
|  2016-01-06, 21:39 | #11 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2014-09 
				 | 

ja bym odlozyla na nieokreslony termin,tez mielismy chorych rodzicow i jak ja jak i moj wtedy narzeczony odlozylismy plany slubno weselne,ale to ja a Ty zrob tak jak czujesz ze bedzie najlepiej dla Twojego samopoczucia

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.