|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() pupa,golden rose,sephora,the balm, inglot i wiele innych
hej
![]() zdjęcia dodam na życzenie ![]() czego ja dla siebie szukam ? - lakierów hybrydowych neonail - top matowy hybrydowy z neonail - paletka zoeva: cocoa blend lub en taupe moje na wymianę : oddam jako całość (jako jedna duża paleta) paleta magnetyczna na 10 wkładów kwadratowych inglot mam wypełnioną następującymi cieniami: - matowy beż 355 - matowy jasny brąz 'kawa z mlekiem' 337 -matowy czekoladowy brąz 329 - czarny matowy ze złotymi drobinkami- 64 -fioletowy matowy ze srebrnymi drobinkami 74 -perłowy jasny róż 397- zamiennik MAC naked lunch -czyste złoto- 155 -okrągły cień taupe- brak numerku- wyciągnęłam z małego cienia sephora -miedziany 606 -pomarańcza opalizująca na złoto 407 chętnie oddam jako 'gotową' całą paletę jej zużycie ok 5% (najmocniej jasny beż- widać małe głębienie) kolorystyka bardzo podobna jak w too faced semi sweet chocolate bar -paletka sleek vintage romance, zużycie ok 10% -inglot puder do konturowania 505- zużycie ok 25% + oddam w magnetycznym opakowaniu ingot na 1 wkład na puder - bahama mama the balm, zużycie ok 25% - puder golden rose mineral terracotta powder 04- użyty 3 razy - pupa bronzer 4sun bronzing powder, kolor 02- zużycie ok 15% - tusz do rzęs max factor- 2000 calorie black- nowy - tusz do rzęs maybelline the turbo volume express black- nowy - gumeczki invisibobble NANO- 2 sztuki nowe w pudełeczku, kolor przeźroczysty -loreal infallible 24h matte 12 natural rose- podkład zużycie ok 40% - kiko long lasting stick - coś pomiędzy kredką a cieniem w sztyfcie, kolor 18- użyty raz na próbę - bourjois : rouge edition velvet- kolor ole flamingo zużycie ok 20 %, kolor 07 nude-ist zużycie ok 10% -róż catrice defining blush: 090 mandy-rine, zuzycie ok 5 %, kolor 100 rose coture- zuzycie ok 3%, 110 legend-berry- użyty raz - revlon colorstay 150 buff- zużycie podkładu ok 60% - wibo kuleczki rozświetlające star glow- zużycie ok 3 % - szminki golden rose velvet matt- kolory 06, 24, 18- każda użyta ok 3 razy - golden rose matte lipstick crayon 03- ok 5 cm kredki - golden rose szminki w płynie nr 10 i 16- użyte 2 razy - golden rose kontorówka do ust 502- zużycie ok 3 % - golden rose kredka do oczu 416- zużycie ok 2 % - golden rose kredka do oczu classic 212- raz zatemperowana - essence konotówka do ust, raz zatemperowana, 08 red blush - pędzelek sephora 70 smudge - pigment essence 07 safety first- zużycie ok 10% - bourjois cień do oczu ombre stretch, 11 infinite green, użyty 2 razy Edytowane przez zielone_oczka Czas edycji: 2017-01-20 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pupa,golden rose,sephora,the balm, inglot i wiele innych
To może coś u mnie za oba tusze i gumki? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- bahama mama the balm, zużycie ok 25% - tusz do rzęs max factor- 2000 calorie black- nowy - gumeczki invisibobble NANO- 2 sztuki w pudełeczku, kolor przeźroczysty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za the Balm Bahama i gumki nano?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Czy znajdziesz coś w moim wątku za: - tusz do rzęs max factor- 2000 calorie black- nowy - wibo kuleczki rozświetlające star glow- zużycie ok 3 %
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ale wiesz, że na wizażu nie wolno sprzedawać?
![]() (można chyba zarobić karniaczka za taki wpis)
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1481301552
Tu jest fotka realnego zuzycia(najwięcej zuzycia najjaśniejszego cienia a reszta tylko maźnięta), niestety mój aparat nie oddał realnych kolorów dlatego polecam swatche ![]() Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2017-01-19 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.