![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
cala prawda o metalowcach :)
Ktos mi podrzucil ta stronke, zebym sie posmiala
rzeczywiscie, wytarzalam sie po podlodze ze smiechu Polecam stronke wszytskim dzuiecom szatana AVE SATAN ![]() ![]() ![]() ![]() http://m-c-p.prv.pl/ Edytowane przez awia Czas edycji: 2005-07-02 o 20:42 Powód: zapomnialam dolaczyc linka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Killing me softly
|
Dot.: cala prawda o metalowcach :)
Piękne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Już tam dzisiaj byłam. Bardziej by mnie to śmieszyło, gdyby nie było w sieci tylu błaznów - kawały zaczęły się powtarzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raróg
|
Rany Julek!
![]() Lovisa, też byłam kiedyś fanką Mansona, ale zaczął mnie z czasem przerażać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raróg
|
Nom! Ale gusta czasem się zmieniają, chociaż nadal uważam, że "Mechanical Animals" jest genialna, no i swoje też przy niej przeszłam w liceum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Owszem, też tak uważam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
mi się ta stronka nie spodobała. mam wielu znajomych którzy są takimi wlasnie metalowcami i wcale nie są szkodliwi dla otoczenia. nie ćpają, nie są satanistami, nie mordują. ja osobiście bardziej boje się jak idą jakieś łebki ubrani w dresy :/
"posiadają oni różnego rodzaju łańcuchy, służą one najprawdopodobniej jako narzędzie zbroni (ubiegłej zimy w zachodniej polsce zginęło dwanaście osób uduszonych właśnie takim narzędziem." a ile osób zostało zamordowanych np. siekierą ![]() Jeszcze jedną istotną rzeczą jest to, iż tzw. metalowcy najczęściej łączą się w tzw. "tajemne grupy", a zatem często można spotkać nie jednego, lecz kilku metalowców razem! Należy wtedy być szczególnie ostrożnym, gdyż najprawdopodobniej grupa jest odużona nakrotykami i zmierza na tzw. "czarną mszę." mam ochotę przytoczyć tu słowa hiphopowiej piosenki "...jedziemy po zioło, jedziemy po zioło..." i wiele innych Moje dziecko wybiera się na tzw. "Przystanek Wocstok". Co robić? Należy kategorycznie zabronić wyjazdu. Miejsce zwane potocznie "Wocstokiem" jest siedliskiem zła oraz miejscem w którym gwałci się prawa młodych, gwałci się jego moralność oraz deprawuje. znam wiele osób, które jeździły na woodstock i nadal są wierzącymi i nawet praktykującymi ![]() szczególnie niebezpieczna "Hare Krishna"[/B] w Giżycku ostatnio by l tydzień kultury indyjskiej, i praktycznie wszystko toczyło się wokół Hare Krishna łącznie z koncertem, w którym brali udział członkowie tej sekty. władze miasta na to zezwoliły. ![]() Staraj się również omijać satanistycznego sąsiada, który tylko czyha na to, ażeby zwiększyć listę swoich ofiar. najlepiej od razu zabić tego sąsiada ![]() nawet jeżeli ta stronka miała mieć charakter żartobliwy to i tak wiele osob mogła niestety urazić. bronię metalowców, bo mi ich szkoda. szkoda dlatego, że nie wiem dlaczego panuje podział "ubrany na czarno= gorszy" ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja się ubieram na czarno i leję na takie strony, bo "kto jest głupi, ten jest głupi", proste przysłowie, a jakie mądre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No ja rozumiem. Mnie też tak nie raz i nie dwa nazywano, ale miałam wtedy 15 lat i mnie to bardzo ruszało, a teraz mam prawie 23 i lata mi to koło fiata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
mhm....czy ta strona to jakis zart czy ja czegos nie zajażyłam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
monyczko-chyba za bardzo nie zrozumialas...
smieje sie z tego i pokazuje potomnym bo sama sie utozsamiam z muzyka hard rockowa, rockowai metalowa dlatego nieziemsko mnie ta stronka rozsmieszyla zwlaszcza, ze wg nich trubadurzy to satanisci ![]() ![]() ![]() nikt tu nikogo nie atakuje i nie obraza, watek dla potomnych-widac ze stronke robil "wyznawca radia maryja: ot co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
awia, zrozumiałam Cię. mi chodziło OGÓLNIE o traktowanie matali a nie o załączoną stronkę
![]() "nawet jeżeli ta stronka miała mieć charakter żartobliwy to i tak wiele osob mogła niestety urazić" jeżeli te słowa odebrałaś jak jakiś atak to źle je odebrałaś ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja tam nie mam nic przeciwko 'metalowcom', a swoją odrazę co do niektórych sugeruje tym ze po
1.naprawde sie chyba nie myją - te długie, brudne i nie uczesane włosy... blehhh.... ![]() 2.nie raz widziałam całe ich grupy wąchających klej Oczywiscie bez obrazy dla nikogo, bo znam tez "normalnych" wyznawców tej muzyki ![]() ![]() ps. a stronka mi sie nie spodobała, odebrałam ją jako atak na subkulturę która jak kazda ma swoje prawa, nawet jesli miała rozsmieszyc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ta strona nie jest na poważnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nie jest czy jest na poważnie i tak do najmądrzejszych nie należy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
szkoda że mojego P.O.D. do listy nie dodali
![]()
![]() |
#20 |
Raróg
|
Przecież P.O.D. są bardzo wierzący itd
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A najlepsza jest lista zespołów metalowych m. in. Michael Jackson, Trubadurzy
![]() A mój brat czasem słucha takiej muzy, tzn. nie Michael Jackson czy Trubadorów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raróg
|
Żmijko, a mi się bardzo spodobała stronka z Twojego opisu! To coś dla mnie, idę się zagłębiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A mi sie tak strona o tych "metalach"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Mysle, ze ta strona moze byc zabawna nawet dla metala, jesli sie ja bierze z przymruzeniem oka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
BUHHHHAAAAAA
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
eee tam takie strony staja sie juz nudne jak flaki w oleju.jest tego w sieci sporo a poziom tego typu zartu stale sie obniza.a co do tego ze metalowcy to brudasy?panienki z dyskoteki tez sie nie myja tylko wolą sie popsikac czyms pachnacym a panowie z toną żelu na włosach potrafia nie myć glowy nawet tydzien.wiec jesli chcemy wszedzie brudasow znajdziemy
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hmmmm.... polowy z tych zespolow slucham....niezly metalowiec ze mnie
![]() Ale szczegolnie satanistyczne sa wilki.... nie ma to jak baska.... ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
• Moja Córka/Syn nosi koszulki z wizerunkiem szkieletu ludzkiego ciała (tzw. "trupem"), czaski, śmierci. Co robić?
Od tego momentu, należy bacznie śledzić poczynania swojej pociechy, gdyż nasze dziecko zaczyna interesować się śmiercią, co może doprowadzić do popełnienia samobójstwa (a wcześniej odurzenia się narkotykiem - tzw. "trawką") z grupą metalowców. To jaaa ![]() Ale zamiast koszulek noszę inne słiiit gadżety ![]() ![]() i dodałabym jeszcze wisielców ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie Arka Noego, hę ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.