|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Warszawa - przyjaciółka :)
Hej
![]() Jestem Gabrysia, mam 22 lata. Mieszkam w Warszawie od 2 miesięcy. Interesuję się sportem, zdrowym stylem życia. Staram się ćwiczyć chociaż 4x w tygodniu. Poza tym interesuję się rozwojem osobistym, fizjoterapią. Lubię wyjść ze znajomymi, do kina, na kawę, piwo czy potanczyć Jestem uzależniona od dobrej kawy więc jeśli znajdzie się taka miłosniczka kawy jak ja koniecznie proszę o kontakt :P Jestem otwarta na ludzi, bardzo lubię rozmawiać i poznawać nowe osoby więc czekam na wiadomość!
Edytowane przez gaaabcia26 Czas edycji: 2015-09-15 o 00:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Warszawa - przyjaciółka :)
Hej Gabrysia
Też jestem z Warszawy, mieszkam to od kilku lat i tak jak Ty szukam znajomych :P Nie, nie jestem zboczeńcem :P Coś studiujesz? Pracujesz?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Ooo, miłośniczka dobrej kawy!
Tym zdaniem kupiłaś moja przyjaźń! A tak serio, gdybys miała czas i ochotę wybrać się na kawę (a mam kilka ulubionych kawiarni w Warszawie z pyszna kawa) to pisz nazywam się Karolina, mam 19 lat i czasami aż za dużo paple
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Jak miło, że znalazły się miłośniczki kawy
:P
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Haaalo
jest ktoś z Warszawy jeszcze chętny na jakąś kawkę, wino?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Warszawa - przyjaciółka :)
Mam na imię Kasia i mieszkam w Warszawie. Szukam prawdziwej przyjaciółki od serca. Przede wszystkim takiej która zawsze byłaby przy mnie na dobre i na złe. Na którą mogłabym zawsze liczyć, porozmawiać o wszystkim i o niczym, powygłupiać się czy wygadać. Wiele razy spotkałam przyjaciółki które są dla siebie jak siostry. Tak bardzo chciałabym taką mieć która by była dla mnie jak siostra i sama chciałabym nią być.
Mam 21 lat, WIEK NIE MA DLA MNIE ZNACZENIA. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 9aa1fba17f6e13063f6756ced6358d07e297d46d_5f88d4c6db673 Czas edycji: 2016-01-28 o 23:07 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Hej, jest tu jeszcze ktoś poszukujący?
![]() Jakby co to zachęcam do kontaktu ze mną* przez PW. * w skrócie, najważniejsze informacje: Kinga jestem, lat prawie 20, a interesuję się głównie pieczeniem, gotowaniem, zdrowym odżywianiem (tak monotematycznie...) i fotografią (coś nieco innego, o!) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

Tym zdaniem kupiłaś moja przyjaźń! A tak serio, gdybys miała czas i ochotę wybrać się na kawę (a mam kilka ulubionych kawiarni w Warszawie z pyszna kawa) to pisz
nazywam się Karolina, mam 19 lat i czasami aż za dużo paple