|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Le Jardin - dezodorant i perfumy
Czy pamietacie ten zapach? Ja ledwo ledwo, przez mgle. Nie ma go w ogole w KWC a jestem ciekawa jak mniej wiecej pachnie i gdzie mozna go dostac poza internetem? czy bywa w sklepach/kioskach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Le Jardin - dezodorant i perfumy
jest np. tu:
http://www.dolce.pl/max_factor/le_jardin/946.php5 widziałm też gdziś w Warszawie, w podziemiach Dworca Centralnego dawno temu (20 lat temu?)miałam, nie pamięam już zupełnie zapachu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Np. w Warszawie tych perfum jest pełno w drogeriach - głównie "szare" (niezapomniane, jedyne w swoim rodzaju), rzadziej "czarne" oraz dezodoranty.
Ja mam 39 lat i od 20 lat Le Jardin uwielbiam. Zawsze mam w zapasie oba rodzaje i bez "szarego" w pracy i w domu czułabym że czegoś mi brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a jak pachną, kwiatowo czy jak? bo wczoraj widzialam akurat w drogerii i zrobilam sie ciekawa
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A czarne są ostrzejsze ale też, bardzo, bardzo ładne... i jak na perfumy z niższej półki, całkiem trwałe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]() ![]() dostałam od Babci na 15-te urodziny i używałam tylko na "wyjatkowe" okazje.... wtedy wydawał mi się NAJPIĘKNIEJSZYM ZAPACHEM, teraz raczej bym go nie uzywała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś szare le Jardin, - stłukły mi się jednego razu w torebce, widuję je w małych perfumeriach, obok Kobako, Chique, Wykrzykników.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jedne z moich pierwszych doroslych perfum.Uwielbialam je!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Lady- jak nigdzie! Są! Na Gildii, na Żabiance w Guldenie przy deptaku, w kiosku z perfumami przy dworcu PKS w Gdańsku- w przejściu, u góry ruchomych schodów... W sklepikach z kosmetykami tego typu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Kota? Co Ty mowisz??? Dziekuje, nie wiedzialam. Chyba jestem slepa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A dezodoranty Limara ktoś wiedział ? Szczególnie niebieski...
![]() Może też jeszcze gdzieś są ? ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
bywa ale na ebay lub na allegro ale i tu trzeba uwazac na podrobki, sa piekne kupilam i dzisiaj dostalam , wypsikalam sie i sie nimi upajam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Pamiętam je doskonale, bo to był mój ulubiony zapach w granatowym pudełku. Szukałam ich długo i znalazłam(kiedyś były w każdym Pewexie) tyle tylko, że całą gamę : różowe, bordowe, szare, są min w Empiku internetowym, muszę zobaczyć czy są też w stacjonarnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.