| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2004-10-21, 14:58 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2002-10 Lokalizacja: DE 
				 | oczy-jak je malowac?

Witam. Czy macie jakies pomysly jak mam na codzien (i od swieta tez) malowac te moje smetne oczka? Kolorki, a przede wszystkim sposob nakladania cieni, to moj problem. Nie wiem wlasciwie czy jestem zima czy jesien, a w lustrze wygladam zupelnie inaczej niz na zdjeciach... Pozrowka | 
|     |   | 
|  2004-10-22, 12:00 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2003-09 
				 | 

Re: oczy-jak je malowac?

oj nie przesadzaj-nie sa wcale takie smetne. Maja co prawda kąciki nieco opadające w dół ale nie jest to jakiś poważny problem  Masz bardzo ładne brwi  Kąciki oczu należy po prostu 'wyciągnąć' do góry - możesz do tego uzyć kredki - przesyłam schemat (musisz malować tak jak na zdjęciu nr 1 a nie nr 2 i 3)  albo wycieniować kaciki oczu wychodząc cieniem poza ruchoma część powieki  pozdrawiam i udanych prób sam | 
|     |   | 
|  2004-10-23, 21:43 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2003-12 
				 | 

Pani Samanto prosze podac kilka adresow stron skad pani bierze podbne zdjecia? pzodrawiam! ala | 
|     |   | 
|  2004-10-25, 12:59 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Takie zdjecia mozna znalesc tutaj  http://www.maccosmetics.com/template...s_landing.tmpl   | 
|     |   | 
|  2004-10-25, 19:01 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

czarownicagosia !! Podalas link ale ja tam nie doszukalam sie niczego , no sorry make-up M.Eliott, itd., halloween. Jak mozesz to opisz dokladnie gdzie sa te fotki  .Dziekuje | 
|     |   | 
|  2004-10-25, 19:05 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Kliknij tylko na "View the Looks"    | 
|     |   | 
|  2004-10-25, 19:07 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

Aha, nie ma tam zdjec makijazy, tylko takie szkice rysowane    Zdjecia sa tylko w "bridal" | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.