| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-12-27, 12:31 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-12 
				 | włosy słowiańskie - gdzie? Polecane i niepolecane

Założyłam ten wątek ponieważ przedłużanie włosów jest coraz bardziej popularne a trafić na buble to nie problem.  Chciałabym drogie forumowiczki poznać Wasze przeżycia związane z przedłużaniem włosów słowiańskich (czyli tych idealnych;-) ) Kupnem, pielęgnacją itd Wiadomo, każde włosy, które firma do nas przesyła są piękne, lśniące i gładkie a po pierwszym myciu okazuje się zupełnie co innego. Jest to efekt renowacji i sylikonów. Jeśli w poszukiwaniu włosów chciałybyście poznać moją negatywną przygodę z kupnem i noszeniem włosów słowiańskich to zapraszam do rozmowy na forum. Pozdrawiam   Edytowane przez zulus1234 Czas edycji: 2015-12-27 o 12:33 | 
|     |   | 
|  2015-12-28, 10:20 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Dot.: włosy słowiańskie - gdzie? Polecane i niepolecane

swietny temat  Ja kiedys kupiłam włosy na stronie internetowej i byłam bardzo zadowolone. Piekne blond pasma wytrzymały ze mną 2 lat. Prostowanie, kręcenie, mycie. Zniszczyły się dopiero jak postannowiłam przefarbowac je na brąz. To co sie z nimi stało to katastrofa. Czy znacie Wam tez się to zdarzało? | 
|     |   | 
|  2015-12-29, 14:00 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-12 
				 | 

2 lata to sporo czasu  A możesz powiedzieć na jakieś stronie kupiłaś? Pytam, ponieważ ja jestem na etapie poszukiwania sprawdzonej firmy. Mam na głowie teraz ostatnie 30 pasemek, ale zakup był mogę powiedzieć bardzo nieudany :-/// Jest to spora kwota, dlatego chcę ją dobrze ulokować   | 
|     |   | 
|  2016-02-26, 09:35 | #4 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Cytat: 
 Niestety nie pamiętam co to był za sklep, na pewno internetowy. Sama teraz ciągle go poszukuję. Za to moja kolezanka kupiła na stronie 'doczepiane' i również jest bardzo zadowolona  Sama się zastanawiam nad zakupem   | |
|     |   | 
|  2016-02-29, 14:21 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: kujawsko-pomorskie 
				 | 

GrzechHair ma słowiańskie jak dobrze kojarzę również- i to świetnej jakości. Wysłane poprzez Sony Xperia Z2. 
				__________________ Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.