|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jaki makijaż?
HEj
ja tu nowa jestem i juz potrzebuje porady . no wiec ide na studniówke. mam bordową suknie...kolor burgundu jak mi pani powiedziala , no i sie zastanawiam jaki makijaż do tego. spróbuje swoje zdjęcie załączyć i prosze o uwagi.(jak widac na fotkach mam piegi )
Edytowane przez Magda_ Czas edycji: 2011-06-27 o 18:35 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaki makijaż?
Ja bym jeszcze raz prosiła o jakies rady. Naprawde bede bardzo wdzieczna
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Może brązy, beże?
Albo przydymione oczy wyglądałyby ciekawie...
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Hmm...moje poropozycje są takie :P
moocny makijaż,ale to przecież studniówka! Raz się żyje!
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
i może jeszcze tak
![]() na buzie niestety nie polecę Ci dobrego podkładu gdyż ja używam tylko pudru( Vipera 505 ) ale puder zdecydowanie polecam :P może coś Ci się spodoba z tych 4 fotek które załączyłam
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hhhmmmm jak na studniówke to musi byc coś extra załanczam więc swoje propozycje co do piegów:
Przebarwienia, piegi Brązowe, mniejsze i większe, plamki na skórze można zamaskować beżowym fluidem. Piegi zaś korektorem w kolorze o ton jaśniejszym od karnacji. Fluid delikatnie rozprowadź (najlepiej za pomocą gąbeczki z lateksu) w miejscach, które wymagają retuszu. Potem bardziej widoczne plamki i piegi pokryj dodatkowo korektorem i przypudruj. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
podobają mi sie te na pierwszych zdjęciach od niuni...niestety chyba bede musiala udać sie do kosmetyczki i jej powiedziec co chce bo sama to sobie raczej nie poradze obawiam sie ale podsunęłyście mi pare ciekawych koncepcji i dziękuje za rady w ukryciu piegów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

ja tu nowa jestem i juz potrzebuje porady
. no wiec ide na studniówke. mam bordową suknie...kolor burgundu jak mi pani powiedziala
)

Raz się żyje!
na buzie niestety nie polecę Ci dobrego podkładu gdyż ja używam tylko pudru( Vipera 505 ) ale puder zdecydowanie polecam :P może coś Ci się spodoba z tych 4 fotek które załączyłam