|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Świnka Morska - problem na włoskach
Cześć, mam problem. Moja świnka ma pomarańczowe kropki NA KOŃCÓWKACH włosków, także nie jest to na skórze, nie ma z nią żadnego kontaktu. Nie mogą to być robaczki, bo to się w ogóle nie rusza. Czy ktoś miał kiedyś świnkę z czymś takim? Co to było? Muszę lecieć do weterynarza, czy da się jakoś to obejść?
Zaznaczam, że przy wykąpaniu świnki problem częściowo znika, a przynajmniej większości nie widać. A z tego co wiem świnek nie można często kąpać, więc nie chciałabym jej non stop katować pod wodą. Mam jeszcze jedną świnkę, która jest z nią w klatce, nic na nią nie przeszło, nie widać u niej żadnych zmian. Świnki mają czysto, jedzą, piją i zachowują się normalnie.
|
|
|
|
|
#2 |
|
on tired little feet
|
Dot.: Świnka Morska - problem na włoskach
Może to łupież? Łuszczy się skóra i z jakiegoś powodu zostaje na końcówkach? Ja bym się przeszła do weta na wszelki wypadek
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.