|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
1 stycznia - start! Kto razem ze mną zaczyna dietę?
Na pewno jest was trochę! Wiadomo - noworoczne postanowienia! Ja zaczynam dzisiaj dietę 1000 kcal, przy czym przynajmniej godzinka ćwiczeń dziennie. Nie będzie to łatwe, bo nie prowadzę regularnego trybu życia. Szkoła zajmuje mi prawie cały dzień. Wychodzę z domu o 6, a wracam o 15, ale myślę, że sobie poradzę. Moim celem jest dobicie do 50 kg, ale przede wszystkim zmniejszenie obwodu talii i ładne wyrzeźbienie brzucha. Napiszcie, kto dzisiaj zaczyna! W kupie raźniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1 stycznia - start! Kto razem ze mną zaczyna dietę?
Juz jest jeden podobny watek o rozpoczeciu diety i cwiczen wraz z 1.01 r. : 'płaski brzuszek i wąska talia na wakacje - marzenie prawie każdej kobietki' . Moze tam dolacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja się przyłączam, bo też dzisiaj zaczynam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja zaczynam, ale od drugiego, bo dziś mi z kacem raczej ciężko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja zaczelam juz dzisiaj mam diete 1400 kcal,3-4 razy w tygodniu , a waga do ktorej daze to 50 kilo i wierze ze mi sie uda, juz raz sie udalo wiec .....
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
sorki te 3,4 razy w tygodniu to chodzi o cwiczenia hihi
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam drogie Panie!
Też zaczynam. Pomierzę się, poważe i sprawdzamy się 1 lutego, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja też zacznę, ale jutro. Dzisiaj już koniec dnia xD
Dziewczyny, wiem, że zaraz powiecie że jestem za młoda na dziety ale ja muszę, naprawdę. Mam 12 lat, ale proszę, bez kazań. Nie chcę pisać moich wymiarów i w ogóle, ale będę z Wami. I wierzę, że mi się uda. Kiedyś schudłam 7 kg, więc teraz też mogę. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to ja sie przylaczam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja też moge zacząć z wami Kofani diete od 1 stycznia.. wkońcu to już dziś! ehh.. muszę się wziąść w garść! Postaram się dokładnie od 2 stycznia zacząć odchudzanie bo zostało mi sporo słodyczny po sylwestrze i chcę się ich pozbyć zeby mnie tu nie kusiły w czasie dietki...
![]() Otóż i może jestem ciut za młoda ale opowiem wam do czego zmierzam.. Od dzisiaj zaczełam czytać topiero wątki na Fitnesie ![]() ![]() Mam prawie 16 lat, 173 wzrostu i waga mi się wacha od 56-58 kilo! Aż się zdziwiłam bo nawet po moim ciele to tak nie wygląda (dopiero od świąt mam wagę łazienkową, i zaczełam się ważyć) Ważę się każdego dnia rankiem (tak zaleciła mi sprzedawczymi w sklepie, ponieważ wtedy oraganim po przebudzeniu ma stałą wagę a nie tak jak w ciągu dnia, w ciagu dnia waga się wacha poniewasz jjemy, pijemy i w naszym żałądku zmienia się materia.. zresztą pewnie same dobrze wiecie, więc nie będę wam tu tłumaczyć) ![]() Nad kolanem - 39 Udo w najszerszym miejscu-52 Tyłek-96 Brzuszek(5cm pod pepkiem)-84 Brzuszek(5cm nad pepkiem)-71 Ramiona-23 Biust(bez stanika)-82 Tak to właśnie moja marna rzeczywistośc.. Co wy o tym sądzicie? O tych moich wymiarach? Wprowadziłabym naprawde duużo zmian.. Szczegulnie w biuściee ;D, no ale niestety na biust lekarstwa nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze narazie nie wiem jakiej diety się bede trzymała, ale najpierw postaram odzwyczaic się jeść słodyczne, jasne pieczywo, pizza i inne fast foody ![]() A co do ćwiczeń postanowiłam ćwiczyć 3-4 razy w tygodniu po 40 minut oraz 2 razy w tygodniu po 1h 30min .. wychodzi 5-6 treningów tygodniowo ![]() ![]() ![]() Tak myślę czy nie zapisać się na aerobic.. Ale no jeszcze nad tym się zastanowię... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
zaczynam od jutra
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dot.: zaczynam od jutra
Ja kapuściankę stosowałam 2 razy -zawsze pomagało. Ale nie jest to zasługa samej cudownej zupy...Dlaczego? Bo ja tej zupy w czasie tych diet prawie nie jadłam NIENAWIDZĘ zupy z kapusty niestety. No a cały jadłospis diety oparty jest na dramatycznie niskiej wartości kalorii w jedzeniu - i to głównie powoduje że chudnniemy. Zupa też ma niewiele - dlatego można ją jesć bez ograniczeń. Czyli ma dwie główne funkcje 1. zapychacz 2.jest moczopędna (seler naciowy) czyli "chudniemy" pozornie bo nie z tłuszczu a z wody
Ja myślę więc że tabletki są 1.moczopędne 2.ok jeeli wierzymy że pomagają To oczywiście opinia nie podparta niczym poza wnioskami wlasnymi Pozdrawiam ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zaczynam od jutra
MooN the Great, mnie przed kazaniem nie powstrzymasz
![]() Ogranicz słodycze, fastfoody, są zbędne.
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja- zpisuję się do klubu. ważę 56-57 kg, a dążę do 50. Wiem, że mi się uda. Jestem z wami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Jestem z wami. Może teraz mi się uda, w grupie raźniej. Na dziś ważę 61, a mam zamiar dobić do 55. Ćwiczę już od kilku lat. Największy problem to dieta. Zaczęłam dziś od diety oczyszczającej. Przez 10 dni owoce, warzywa i pieczywo pełnoziarniste. Później po woli wprowadzę nabial i mięsko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj byłam grzeczna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez idzie wszystko oke
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Hej,
To i ja się podczepię tylko że ja muszę się pozbyć 20 kg oj ciężko będzie, ale dużo tu Was i chyba na wsparcie mogę liczyć! Ja swoich wymiarów nie podam bo boję się zmierzyć!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Wreszcie wątek na jaki czekałam
![]() waga 66 kg talia 73 biodra 100 Więc wnioskuje że wyglądam tagicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzis mija moj drugi dzien. Mam pytanko : czy macie zestawy cwiczen na 15-20 minut gimnastyki dziennie - naciskajac na biodra, posladki , uda, lydki i brzuch?
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Agaw'a ściagnij sobie filmiki 8min .. na brzuch nogi i pośladki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
wczorajszy dzien zalioczony chcociaż o 20:40 zjadłam 2 wasy i sałatke,bo nie mogłam sie oprzeć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Chyba do was dołączę
![]() Przede wszystkim serdecznie witam te znane i te nieznane ![]() Dietuję juz czwarty dzień, na razie trzymam dietę 1000 kcal, bez większych problemów. Za 2-3 tygodnie planuję wejść w 3-tygodniowy cykl diety Cambridge, ale to dopiero, kiedy skurczy mi się żołądek. I od razu się przyznaję - nie ćwiczę. Tzn. zamiast ćwiczyć, dużo chodzę, bo niestety mam aktywną astmę i większy wysiłek fizyczny nie wchodzi w grę. Za jakiś czas spróbuję niezbyt forsownych ćwiczeń rozciągających, ale też muszę uważać, bo jedynym wykonywanym przeze mnie ćwiczeniem w ciągu ostatnich 2 lat było wchodzenie po schodach na 5 piętro, jak nam windę wymieniali ![]() ![]() Nadrabiam trochę spacerami, co najmniej 1 godz dziennie w dość czybkim tempie. Mam do zrzucenia... dużo, niestety. Przyznam się dopiero, jak mi się uda to zwalczyć, na co mam nadzieję ![]() pozdrawiam i życzę powodzenia Wam wszystkim ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za podpowiedz co do filmiku ale obecnie nie mam jak bo nie mieszkam u siebie.
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
ja nie tyle co odchudzanie , ale w każdym razie ograniczam słodycze!!!! i jem zdrowiej OD DZIS
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli nie mozesz sciagnac filmików top polecam cwiczonka ze stron www.modeling.pl lub www.tymbark☠☠☠☠☠☠☠ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Kurcze nie mam cierpliwości do liczenia kalorii
![]() Czy któraś z waz stosowała tą dietkę? ![]() Chciałabym wiedzieć nieco więcej o jej skuteczności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Z mojego doświadczenia wiem ze nie nalezy sie glodzic. Im czesciej jesz tym szybciej chudniesz poniewaz metabolizm jest przyspieszony a co za tym idzie spalamy kalorie. Ja stosuje diete łasucha 1400 kcal. Stosowalam ja 2 lata temu i w ciagu roku schudlam ponad 15 kilo. Wydaje mi sie ze to duzo i zdrowo, dlatego do niej wrocilam
![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, dziś weszłam na wagę i jest magiczne 59. Jem więcej owoców i warzyw. Nie chodzę głodna. Aktywność fizyczna jak zwykle, czyli 5 godzin aerobów i pilates. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.