|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
wiosna 2006
witam,wiem wiem jest juz taki wątek.ale po co nam fotki z pokazow jak dla wielu z nas to nie jest osiagalne proponuje zdjecia z zycia,zdjecia firm ktorych ubrania sa dostepne....co wy na to?????
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wiosna 2006
ale wedlug mnie zamieszczajac zdjecia z pokazow chce sie pokazac, co lansuja projektanci.a wiekszosc trendow od nich trafi do innych firm
np. pamietam, ze bedzie modna biel i beż. obejrzyj te zdjecia i wylap samo to, co bedzie modne, bo przeciez i tak prawie zadna nie zajdzie do jakiegos butiku npGucci'ego i nie kupi sobie tam nowej garderoby na wiosne po takich zakupach by mnie do domu nie wpuscili
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wiosna 2006
wlasnie sobie szperalampo victoria's secret i tamposzukaj jest dzial, wiosna2006.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

np. pamietam, ze bedzie modna biel i beż. obejrzyj te zdjecia i wylap samo to, co bedzie modne, bo przeciez i tak prawie zadna nie zajdzie do jakiegos butiku npGucci'ego i nie kupi sobie tam nowej garderoby na wiosne