|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
gula
wielka podskorna gula. 3 dni smaruje ja mascia ichtiolowa a ona ani drgnie. co robic co robic?
a jakies dwa tygodnie temu mialam taka sama ale nei cykalam sie i wyzarlam ja spirytusem w 5 minut. zy to dlatego teraz wylazlo mi 2? bo ogolnie chyba te ropne trzeba wyciagac na wierzch a nei wysuszac prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: gula
Spróbuj Triobioticu z Apteki,pozdro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Na wacik nalewasz spirytusu i przykladasz do guli. Trzymasz dlugo nie potrafie powiedziec ile ale tak co najmniej z 10 minut moze wiecej. To miejsce robi sie takie biale od spirytusu. No i rano budzisz sie nei majac guli tylko strup. Skora wokol jest sucha i troche dlugo trwa nawilzenie jej. Ale przynajmniej masz plaskiego strupa a nei gule na 50 m.
Szkoda ze tym razem mi nie wyszlo i gula jak byla tak jest :/ mozliwe ze wogole nigdy mi nei zniknie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Rozumiem, dzięki. Co prawda ja już etap gul mam za sobą, ale byłam ciekawa, co mnie ominęło.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Czikuś a co zrobiłas że nie masz już gul?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.