|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki, o czym marzycie...?
Tak w łóżku z facetem? Co lubicie najbardziej? JAkie macie oczekiwania?! co byście chciały zrealizować a czego się boicie..? Jakie macie fantazje? Kto jest pomysładawcą łóżkowych igraszek?
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kobitki, o czym marzycie...?
Oboje z TŻ jesteśmy reżyserami i zarazem aktorami w łóżkowych 'scenach' heh
Czego oczekuje?Deliaktności.. namiętności..a zarazem dzikości i nieokiełznania ![]() A co lubie najbardziej? hmm..chyba wszystko co mój TŻ mi zaoferuje :P, jak szepcze mi do uszka podczasz igraszek mmm wtedy sie rozpływam
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
TZ spelnia moje oczekiwania, marze o wiekszej swobodzie
fantazje ? hm musialabym nad tym pomyslec. Scenarzysta jest zazwyczaj TZ ja zadko to chyba z lenia. TZ ma wiekszy refleks i to on mnie prowadzi, i dominuje
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas panuje równouprawnienie, oboje realizujemy swoje marzenia, raz tylko TŻ nie był zadowolony, jak go krawatem przydusiłam
FAntazje miewamy różne, łącznie z seksem na drzwiach wejściowych. Czasami coś co było zaplanowane skończyło się porażką (seks w naszej narożnej wannie okazał się totalną klapą, no, a później godzinę ścieraliśmy mokrą podłogę). Ale czasami jest super
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole to bym chciala byc zaproszona na romantyczna kolacje przy winie a pozniej same namietnosci
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
heh, no popatrzcie jak to niewiele potrzeba..
zazdroszcze wam, moim zadaniem jest niestety urozmaicanie dłuuuuugich wieczorów.. :P
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a on? mu chy a to wystarczy powiecie moze przestac i czekaj na jego inicjatywe.....moze raz na miesiac sie doczekam....jak pytam czy ma jakies fantazje to mowi ze nie..moze sie wstydzi ale mnie nigdy nie spyta czy jakies mam
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Moj TŻ ma takie fajntazje ze hoo hoo
długo by wymianiac,noi najczesciej sa to fajntazje nie do spelnienia.A ja mam bardziej realne marzenia i gdy cos sobie umysle,on prubuje mi choc troche to zrekompensowac wiec w sumie czuje sie spelniona Aktualnie marzy mi sie romantyczna noc na plazy lub w mrocznej jaskini albo w lochach
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
"Aktualnie marzy mi sie romantyczna noc na plazy lub w mrocznej jaskini albo w lochach
" -> a masz kawałek zamczyska w posiadaniu..? :P
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Pomysłodawcą to róznie, raz ja, raz mój TŻ ... jesli wpadną nam do głowy jakieś fantazje to od razu je realizujemy
Ostatnio nakreciliśmy sex-filmik
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam jakis fantazji :P Jak cos chcemy to to robimy :P
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
o wspólnym mieszkaniu i braku ograniczeń
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

Czego oczekuje?Deliaktności.. namiętności..a zarazem dzikości i nieokiełznania
A co lubie najbardziej? hmm..chyba wszystko co mój TŻ mi zaoferuje :P, jak szepcze mi do uszka podczasz igraszek mmm
wtedy sie rozpływam

a on? mu chy a to wystarczy
powiecie moze przestac i czekaj na jego inicjatywe.....moze raz na miesiac sie doczekam....jak pytam czy ma jakies fantazje to mowi ze nie..moze sie wstydzi ale mnie nigdy nie spyta czy jakies mam
wiec w sumie czuje sie spelniona