|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jak wykonac taki makijaz??
pomozcie jak wykonac taki makijaz i jakich odcieni kosmetykow urzyc do tego
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Re: jak wykonac taki makijaz??
prosze o pomoc drogie wizazanki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się taki makijaz podoba,nawet udaje mi sie podobnie malowac,tylko bez czarnej kreski
Miłego malowania
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o wytuszowaniu rzęs
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje slicznie stokrotko
co do blyszczyka to mam w takim odcieniu tylko czy ten cien w kącikach oczu ten jesny to napewno odcien bieli pasuje do tego czy nie bedzie za jasny do brazu??bo wlansie na zdjeciu wydaje mi sie ze to jasny roz albo bez ale moze to tylko zludzenie i na jej brazowiutkiej buzi tak wyglada
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
żeby wyszedł identyczny musisz byc mulatką ,dodatkowo ona ma sztuczne rzęsy
pzdr paula |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie to biały,ewnetualnie kremowy. Zgadzam się z Palulą,ze musiałabys mieć mocno opaloną bużke,żeby wyszło dokładnie tak jak na fotce. Z tego samego powodu nie robię czarnej kreski (żeby nie było za duzego kontrastu miedzy umalowanym okiem a bladą resztą) Rzęsy...hm....chyba faktycznie są szutczne
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
naszczescie buzie mam raczej opalona wiec nie bedzie problemu ale szkoda ze naturalnie natura nie obdarowala mnie taka cera mulatkowa
a z rzesami sztucznymi nie bede eksperymentowac bo w sumie naturalne sa ok a nie zalezy mi na az tak dokladnym efekcie bo to raczej nie mozliwe ale bede probowac dziekuje za rady papatki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.