|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z podkładem- pomózcie
dziewczyny mam do Was ogromną prośbę,pomózcie dobrać mi podkład, wiem że wątków o podkładach jest tu kilka lecz dobranie podkładu to chyba indywidualna sprawa dlatego mam nadzieję że nie gniewacie się o kolejny taki wątek.Mianowicie mam cere normalną/suchą, w lecie i zimie skłonną do przesuszania.Nie mam jakichś większych przebarwień ani tradziku, dlatego potrzebuję podkładu średnio kryjącego, MF colour adapt jest dla mnie za "lekki" a MF Lasting Perfrmance za "cięzki", nawet zadowolona byłam z nowego nawilżającego podkładu Oriflame oraz Giordani Gold także oriflame przeważnie używam koloru naturalny beż, może któraś z was ma podobną cere i znalazła odpowiedni podkład dlatego prosze o podawanie propozycji konkretnych podkładów aaaaa może jeszcze polecicie jakiś dobry krem nawilżający pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z podkładem- pomózcie
Mam podobne odczucia jak Ty w kwestii podkładów MF, a najlpiej sprawdza sę u mnie Isadora Hydralight (i Givenchy Subliminie- nawilża )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
up!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.