|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kość ogonowa
Dziewuszki czy macie/mialyscie moze problem z boląca koscia ogonową? Bo ja juz na głowe dostaje pomału, d***a mnie boli jak jasny gwint, ani usiąśc, ani stac, a najgorzej chodzic, kuleje jak Quasimodo, ni umiem sie prawie ruszac a tu porządki na swieta trzeba robic. Macie jakies sposoby na ta przypadłosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kość ogonowa
oj biedna Kasiulko! miałam ale tylko chwilowo i jedynem rozwiązaniem było siadanie na jednym z posladków, na szczęscie szybko przeszło, powodem moze byc rozszerzanie kosci biodrowychbo to jednak jedno obok drugiego.
życze cierliwosci (a moze ogonek ci wyrośnie ![]() ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam!ja ten problem mam juz drugi rok i nie jest latwo chodze od lekarzy do lekarzy i w zasadzie kazdy mowil co innego myslalam ze to moze od kregoslupa okazalo sie ze nie...tez nigdzie nie upadlam!na samym poczatku bolalo tylko!przy siedzeniu.Natomiast w tej chwili bywa roznie.Nawet przy chodzeniu wystepuje bol i czasami przy lezeniu.Mialam roznego rodzaju leki i nie bylo zadnego efektu.Strasznie mi to dokucza tez sie martwie.KIedys ten bol byl tak silny ze promieniowal do posladka uniemozliwiajac chodzenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
nie martw sie mnie tez boli kosc ogonowa albo masz problemy z nerkami i praduje albo kosci ci sie poszerzaja ,mi akurat to drugie ..dzidizus rosnie a bioderka musza sie poszezyc wiem ze to boli i denerwuje ,trzymaj sie tam jakos pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
KATESIA obys nie wykrakała
![]() Moja ciocia miała w zeszłym roku usuwana przerośniętą kość ogonową ![]() Przez lata tylko bolało,potem było zgrubienie , apotem ciachu ciachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.