|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
18stka
Hej! W sobote ide na urodziny koleżanki i mam dylemat nad ubiorem.
Zastanawiam sie czy włożyć czarne kozaczki na obcasie , czy beżowe kozaczki - płaskie z futerkiem naszywanym na górze (Deichman - może ktoś wie jakie ) Zamierzam założyć jasno-niebieskie jeansy i białą, marszczoną z przodu bluzeczke z krótkim rękawkiem. Nie jest elegancka i też nie taka ,,codzienna,, Aha, to ma być taka luźna impreza. Czy powinnam założyć do tego czarny, czy złoty pasek? Składam sie z koleżanką na jakiś prezencik, ale nie wiem co można kupić jubilatce, ponieważ nigdy nie byłam na 18stce. I jeszcze jedno, jaki powinnam wybrać makijaż? mocny, czy raczej delikatny? Z góry dziękuje za podpowiedź
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 18stka
Hej! to znowu ja
. Apropo tego makijażu to jestem brunetką o niebieskich oczach (nie wiem czy to jest istotne, ale na wszelki wypadek wole podać) Buziaczki |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Buty-nałóż te,w których będzie Ci wygodnie.
Makijaż- może być mocny-wkońcu nie idziesz do szkoły tylko na impreze. To też zależy od tego w jakim lepiej się czujesz. Prezent-to już zależy, co koleżanka lubi i ile kasy chcecie wydać.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego nic nie piszecie????
|
|
|
|
|
#5 |
|
Mrs Mrau
|
żebym tylko takie problemy jak Ty miała
![]() moim zdaniem-bezowe kozaki,złoty pasek,makijaż delikatny,a prezent jak prezent-to po prostu zwykłe urodziny,może jakis kosmetyk,kolczyki. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hmm zalozylabym czarne czarny pasek.... makijaż mocny.
prezent..tak jak Catt mowi....kolczyki jakies może...teraz są takie ladne wszedzie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

Zastanawiam sie czy włożyć czarne kozaczki na obcasie , czy beżowe kozaczki - płaskie z futerkiem naszywanym na górze (Deichman - może ktoś wie jakie
) Zamierzam założyć jasno-niebieskie jeansy i białą, marszczoną z przodu bluzeczke z krótkim rękawkiem. Nie jest elegancka i też nie taka ,,codzienna,, Aha, to ma być taka luźna impreza. Czy powinnam założyć do tego czarny, czy złoty pasek? Składam sie z koleżanką na jakiś prezencik, ale nie wiem co można kupić jubilatce, ponieważ nigdy nie byłam na 18stce. I jeszcze jedno, jaki powinnam wybrać makijaż? mocny, czy raczej delikatny? Z góry dziękuje za podpowiedź

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)