|
Notka |
|
Rêkodzie³o: szyde³kowanie, bi¿uteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubi± tworzyæ co¶ w³asnymi rêkami. Miejsce dla pocz±tkuj±cych oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rêkodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomocy URODZINY MʯA tu¿ tu¿...
Witajcie Wiza¿ystki. Jestem na forum od nie dawna i to mój pierwszy w±tek, mam nadziejê, ¿e pomo¿ecie. Za blisko trzy tygodnie mój m±¿ skoñczy 26 lat a ja nie mam najmniejszego pomys³u na prezent. Robie troche na szyde³ku ale facetowi to nie wiem co mo¿na by zrobiæ... na walentynki dosta³ bryloczek-misia na szyde³ku zrobionego z waszego przepisu i podoba³ sie ale co teraz wymy¶liæ to nie wiem?????? Kupiæ co¶ czy zrobiæ???? Pomózcie
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 310
|
Dot.: pomocy URODZINY MʯA tu¿ tu¿...
Naprawdê by³o juz wiele w±tków- no przepraszam bardzo ale wsyzstkie nowe osoby zakladaj± nowe w±tki o prezentach ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 162
|
i tu siezgodzê...WYSZUKIWARKA- magiczne s³owo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 706
|
Oj dziewczyny nie ma co siê piekliæ.Kole¿anka jest nowa i trzeba sobie pomagaæ,prawda?
![]() Witam Ciê serdecznie. Na forum jest naprawdê duuuuuuuu¿o pomys³ów trzeba poszperaæ i mieæ tylko sporo cierpliwo¶ci ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dziêki przede wszystkim za te ciep³e s³owa
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 732
|
Mo¿e poszperaj w tych w±tkach:
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=787349
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Znajoma by³a w górachw sanatorium i tam widzia³a mêskie bokserki z koniakowskiej koronki a do pary mo¿na by³o oczywi¶cie kupic damskie stringi
![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracuj±ca ![]() Tylko nudne kobiety maj± nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodziæ i mówiæ a przez nastêpne szesna¶cie lat marzysz o tym ¿eby usiad³y spokojnie i siê zamknê³y !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 162
|
ejjj... ja nie chcia³am bycniemi³a...tak tylko..w ramach pomocy zaproponowa³am wyszukiwarkê...no przynajmniej sienie piekle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
pomys³ z mêskimi bokserkami i jeszcze z korzy¶ci± dla siebie ca³kiem fajny tylko czy zd±¿ê... ale mo¿e chocia¿
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.