|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jaki odcien?ciepły -zimy:)?
Za miesiac mam półmetek i wielki dylemat na jaki kolor zafarbowac wlosy.
Upatrzylam w sklepie Orientalna czekolade-safiry.ale nie wyczytałam o niej nic dobrego.Wiec sie zastanawiam jaki kolor i jaka farba.No i odcien-cieply czy zimny?Bo mowia ze jestem zima, typ raczej letni aczkolwiek nie do konca.Dolanczam fotke.i prosze o porady!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki odcien?ciepły -zimy:)?
A wg mnie masz śliczną karnację - ciemną oprawę oczu i na twoim miejscu zmieniłabym nieznacznie kolor włosów na taką głęboką czerń. Ale teraz nie mówie obiektywnie bo po prostu bardzo mi się podoba takie połączenie.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Aha...i jeszcze jedno świetnie byś wyglądała na tej imprezie w takiej fryzurze moim zdaniem:
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
noo dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jestes zima. Nie farbuj wlosow na cieply odcien, bo ja juz kiedys tak zrobilam i wygladalam okropnie. Jesli juz chcesz farbowac to na jakies zimne odcienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
ja bym nie radzila farbowac,masz bardzo ladne wlosy i kolor wygladaja naturalnie i bardzo Tobie pasuje.A jak sobie zafarbujesz wlosy i bedziesz niezadowolona.
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ale ja juz farbowałam, kasztanem z loreala. i został mi taki czerwony połysk:/a ja bym chciała BRĄZ-jakis chłodny jak mowicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Witaj
![]() ja mam dokładnie ten sam problem. Po farbie L'oreala został mi czerwony połysk a chciałabym żeby kolor był chłodny a nie ciepły. Jakim dokładnie kolorem L'oreala farbowałaś? Castingiem? bo ja brązem Castingu ale właśnie okazał się zbyt rudawy przy zmywaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie, tez casting:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej szukajac kolorku dla siebie szperalam na internecie i znalazlam http://www.clairol.com/applicationfw/loginjoin moze sie stronka komus przyda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
a może kolorek 'ciemny brąz " nie miałby ciepłego połysku..... Tylko obawiam się żeby nie był kruczoczarny ![]() A ten Safiry jest właśnie chłodnym odcieniem? na paletce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
na palecie wydaje sie byc przeslicznym chłodnym brązem.jednak z tego co czytałam wychodzi wlasnie kruczoczarny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Co za dyskryminacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Ja myję włoski co drugi dzień więc szybko mi się wypłukuje kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
Acha
![]() No i jak byłam w drogerii to Sprzedawczyni poleciła farbę L'oreal Excellence. Powiedziała że bardzo długo się utrzymuje na włosach i ma ładne kolorki. Faktycznie sprawdzałam i są ładne brązy ale troszkę się bałam że jednak zniszczą włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Niedawno zafarbowałam moje blond włosy (rozjaśniane) na kolor blond właśnie farbą L'Oreal Exellence Cream i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() Również bałam się potraktować i tak już bardzo zniszczone włosy farbą ale postanowiłam wrócić do mojego naturalnego koloru i już więcej nie farbować... przynajmniej przez jakiś rok. I w tym przypadku farba ta również mile mnie zaskoczyła ponieważ po jej zastosowaniu włoski były miękkie i nawet zauważyłam na nich jakiś tam połysk ![]() Podumowując ... serdecznie polecam tą farbę L'Oreala ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
aniesiu to super wiadomość
![]() Pędze jutro obejrzeć dokładnie kolorki i może uda mi się wybrać jakiś dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Cieszę się że mogłam pomóc
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez popedze po swietach do sklepu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem najlepiej wygladałabyś w chłodnym kolorze włosów i w chłodnym makijażu,masz piękny kolor cery,pasują Ci ciemne włosy,ale nigdy z rudawym połyskiem.Wydaje mi się,że kruczoczarny kolor włosów nie do końca Ci pasuje,ale brązy mogą być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.