|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Włochy-wizażanki z Włoch cz. IV
to już tradycyjnie ja
zakładam czwartą część naszego wątku. linki do poprzednich części:część I https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=368921 część II https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=515025 część III https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=632415 Edytowane przez marmotta Czas edycji: 2013-12-12 o 19:55 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włochy-wizażanki z Włoch cz. IV
Ale szybko nastukalysmy
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
no, tym razem naprawdę szybko...a od ilu lat już tu stukamy?chyba z 4 co?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
od 2009
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie juz
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez sie melduje.
Cztery lata to niezly wynik, pewnie znacie sie na wylot
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
tylko czemu my nie mamy jakiegos smiesznego rymowanego tytulu?
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
melduje się i ja
![]() princi z pandorki jest charm wózek ![]() dzięki marmotta polecam tę sztywną uważam że pandorki w grupie wyglądają jeszcze lepiej niż pojedyncze a tak w ogóle to jak już całą pandorke zmontujesz to pokaż może mnie zainspiruje do kolejnych zakupów ![]() Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
Non mi pento di nulla nella mia vita, eccetto di quello che non ho fatto Coco Chanel Edytowane przez mmarcepan Czas edycji: 2013-12-12 o 21:53 |
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niektore dziewczyny przychodza i odchodza, ale watek trwa![]() nie wiem... od poczatku nie ma....jak wymyslisz i uda sie zmienic to zmienimy
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja!
Ciemna nigdy nie jechalam tam inaczej jak samochodem ale widzialam informacje ze najlepiej autobusem nr 38 - wysiada sie przed tym centrum. Na stronie Ikei tez sa informacje http://www.ikea.com/it/it/store/roma...a/informazioni jak dojechac z roznych czesci Rzymu. Nie wyglada na to zeby sie dalo dojechac metrem. To samo pisze na ich stronie. http://www.galleriaportadiroma.it/mobile/dovesiamo.php
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wsadzilam pod choinke...wiem wiem glupol ze mnie, ale poczekam na nia te 2 tygodnie---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- cuciola widze, ze na emigrantkach raczej nie ma rymowanych watkow...moze to przez to, by bylo latwiej znalezć nowym "wloszkom".... |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
sa tez inne np chlopiec, rodzina, no ale nie kusimy
![]() Brr ale tu mgla, chyba z latarka z psem zaczne wychodzic |
|
|
|
#13 | |
|
Kociara
|
Cytat:
http://www.portadiroma.com/eng/dove.php ale sprawdzę ten 38
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej nowo-watkowiczki
jestem i Ja ![]() sjoannahmm...sama nie wiem gdzie ten pochowek planuje ![]() princi o matko ale temat brrrrrrrr![]() a atmosfera z Draculi to i u mnie na zewnatrz panuje
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe, jak weekend, bo połazić bym gdzieś wyskoczyła. A w taka pogodę, to brrrrrrrrrrrrrSloneczko zamawiam! ![]() Można się tu dowiedzieć sporo od Was. Peeling enzymatyczny, zaraz sprawdzę, co to jest, do jakiej cery i w czym pomaga. Bo ja na twarz tylko żel do mycia, krem nivea sofi i ewentualnie peeling z cukru :P Edytowane przez aleksandramaj Czas edycji: 2013-12-13 o 08:13 |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
cucciola u mnie też straszna mgła ale też trochę słońca
Aleksandra na yt bardzo jest polecany ten z biochemii urody, dużo dziewczyn go poleca, ja chyba po prostu ostatnio nie peelingowa jestem, ale wczoraj po moich narzekaniach sobie go zrobiłam i tym razem jestem bardzo zadowolona marmotta no to czekam na 24 grudnia ![]() cuci u mnie ludzie właśnie z latarkami chodza na spacerek z psem a chwalilam się jaki mi ladny prezent zrobił? dostałam torebkę mk którą chciałam ale najważniejsze jest to że dał mi ją tak 3 tygodnie przed urodzinami - chciał być pierwszy no i super niespodziankę mi zrobił bo mi ją ukrył w łóżku pod pościelą ![]() Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
Non mi pento di nulla nella mia vita, eccetto di quello che non ho fatto Coco Chanel Edytowane przez mmarcepan Czas edycji: 2013-12-13 o 08:50 |
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poczytam sobie opinie na wizazu i może przetestuję na sobie ![]() Pokaż torebkę Kochany ten Twoj tż ![]() Za mną od stycznia chodziła torebka fossil, którą widziałam w Wiedniu. No i mój tż mi ją kupił jakiś czas temu, miała być na gwiazdkę, ale jak miałam jechać bez niego do domu na kilka dni we wrześniu, to się popłakałam strasznie, że będę tęsknić i mi na pocieszenie dał torebusię |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
No to u mnie sloneczko i chmurki. Na szczescie mgly nie widac.
Ciemna jak pisze ze wkrotce otworza to licz ze to tutaj zajmie jeszcze z 10 lat przynajmniej! Sprawdzalam na googlemaps i linia B1 nie doszla jeszcze za blisko tego centrum. Znalazlam sklep w Rzymie - maja yankee candle http://www.newold.it/ Sa blisko Watykanu http://maps.gstatic.com/m/streetview...IILO8AOqy4DQDQ
|
#19 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taka jestem viziata no, ale chyba faktycznie kupię dodatkowa sztywna bransoletke, bo jak dla mnie to troche duzo na jednej co to za torba mk? wrzuc no jakies zdjecie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
kochana super ta torebka!
12 charmsow to w sumie od obojga: od TZta: 7 +bransoletka od tesciowej: 5 w tym oboje dostali po jednym gratisie, bo pandorka przy zakupie za 98 euro daje charmsa gratis... |
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihih no jak ją zobaczylam, to się zakochałam Ładny komplecik dostalaś, koniecznie musisz przysłać zdjęcie, jak już rozpakujesz ponownie "niespodziankę"
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Aleksandra - torebka bardzo ladna, to zapiecie sliczne.
Tylko powiedz mi - mam na tym punkcie bzika malego, ona jest zapinana na zasuwak od gory czy taka otwarta a zapiecie tylko na ten ''skobelek''? Marmotta - tescowa masz fajna - moj tesc dal swojemu synowi a mojemu mezowi 100 euro na urodziny - jak co roku. ![]() A mnie jednego roku 2 lata temu dal fiolka alpejskiego (cyklamena) w doniczce na dzien kobiet - chyba przez pomylke, albo mu zostal jeden.
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też zawsze biorę to pod uwagę kupując torbę, ale tę kocham mimo wszystko
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - na fb wstawilam linka ale wstawiam i tu - jak suszyc wlosy.
Zobaczcie - mozna sie posmiac - a mina blondynki na koncu bezcenna! http://www.youtube.com/watch?v=T4mf9...ature=youtu.be
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam sucha cere i tez troche wrazliwa i taki peeling sprawdza mi sie bo nie trzeba pocierac i skora nie robi sie czerwona. mmarcepan pokaz torebke marmotta az 12!! Sei viziatissima! ja 10 uzbieralam a juz jakis czas je mam Przez was tez rozmyslam o kolejnej bransoletce i nie wiem czy sztywna czy taFajna jest bo te lancuszki przylegaja i uklada sie ona tak fajnie bliskonadgarstka, za to jest tylko na 1 clipa wiec i tak nie moglabym wlozyc na nia wiecej. Ale super by wygladala z serduchem no juz sama nie wiem, a moze jeszcze podwojna skorka? Szyyybko bo musze pisac list do Babbo Mauro potrzebna by mi byla tez nowa zimowa kurtka ale poczekam na saldi. Moze znajomi kupiliby mi swieczke yankee ![]() i ktos jeszcze pasek do spodni np taki no to sobie pomarzylam |
|
|
|
|
#27 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Haha, ok rozumiem Dziękuję za znalezienie sklepu! Powiem Wam, że zauroczyłyście mnie swoim wątkiem Widzę, że codziennie ze sobą rozmawiacie - jakbyście widziały się na co dzień i mieszkały w jednym mieście. Bardzo fajnie się Was czyta kobitki
|
|
|
|
|
#28 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Marmota - no przeciez zona syna to zadna rodzina - a zreszta on rodzinie tez nie daje. I niestety w tym domu tak bylo wiec moj maz nienauczony.
![]() Tyle opowiadacie o tych pandorkach ze i ja popatrzylam co maja - ale trudno sie rozeznac - tych bransoletek tyle! A charm jeden 59 euro! I pewnie innej firmy na bransoletke pandory nie pasuje?
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

zakładam czwartą część naszego wątku. linki do poprzednich części:

od poczatku nie ma....jak wymyslisz i uda sie zmienic to zmienimy

Ciekawe, jak weekend, bo połazić bym gdzieś wyskoczyła. A w taka pogodę, to brrrrrrrrrrrrr